DOLAR 13 TL OLACAK İDDİASI!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut ve Remzi Özdemir'in Dolar kuru ile ilgili ortaya atılan kulis bilgileri ortalığı karıştırdı!

DOLAR 13 TL OLACAK İDDİASI!
15 Haziran 2022 - 11:23 - Güncelleme: 15 Haziran 2022 - 11:38
DİKKAT ÇEKEN  İDDİA: 6 KASIMDA SEÇİM OLACAK  SEÇİMİ MİLLET İTTİFAKI KAZANIRSA TÜRKİYE'YE 60 MİLYAR DOLAR GİRECEK VE DOLAR 13 TL'YE DÜŞECEK! 

DOLARIN 13 LİRA OLACAĞINI AÇIKLADI

Ekonomist Evren Devrim Zelyut ve Remzi Özdemir'in Dolar kuru ile ilgili ortaya attığı iddia gündemi meşgul etmeye başladı. Kendi YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan ekonomi yazarları Evren Devrim Zelyur ve Remzi Özdemir'in iddiasına göre, 6 kasımda bir erken seçim olacak ve seçimleri millet ittifanının kazanması durumunda dolar kurunun 13 TL'ye gerileyecek. 

 Kendi YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Evren Devrim Zelyut ve Remzi Özdemir, dolar kuruyla ilgili sarsıcı iddialar ortaya attılar.  Evren Devrim Zelyut, Kasım ayında erken seçim olacağıni idda ediyor.
Remzi Özdemir de açıklamalarında İyi Parti ekonomi kurmayı Bilge Yılmaz ile görüştüğünü ve Bilge Yılmaz'ın "Millet İttifakı'nın seçimi kazanması halinde ilk etapta ABD'den Türkiye'ye 60 milyar dolarlık fon Türkiye'ye giriş yapacak" dediğini aktarıyor.  60 milyar dolarlık fon girişi ile birlikte Türkiy'de doların 12-3 TL seviyelerine gerileeceği iddi ediliyor. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum