• Reklam

"BİR FİRMANIN BÜYÜKLÜĞÜ DEVAMINDA BİRÇOK FİRMAYI BÜYÜTÜR"

İSO ilk 500 listesi açıklandı. Kayseri’den 18 firmanın yer aldığı listeye ilişkin Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Başkanı Ali Özcan açıklamalarda bulundu.

"BİR FİRMANIN BÜYÜKLÜĞÜ DEVAMINDA BİRÇOK FİRMAYI BÜYÜTÜR"
31 Mayıs 2022 - 14:06
ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan, “Kayseri her daim ticareti ile anılan bir şehir olmuştur. Günümüzden 6000 yıl önceki bulgularda dahi Kayseri etrafında şekillenen bir ticaret olduğu görülüyor. Bu anlamda açıklanan listede 18 firmanın bulunması oldukça sevindiricidir. Kayseri’nin medar-ı iftiharı olan kuruluşları tebrik ediyorum.  Hem Kayseri’nin konumunu göstermeleri hem kattıkları değerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece istihdam rakamlarına bile bakılırsa bu firmaların değeri anlaşılacaktır” açıklamasında bulundu.

Ali Özcan, “Firmaların güçlü olması ekonomide birbirini destekleyen unsurlardandır. Bir firmanın büyüklüğü devamında birçok firmayı büyütür. Sektörler birbirini etkiler. Kayseri’de bunu doğrudan yaşıyoruz. Bu anlamda önümüzdeki yıllarda Kayserimizden daha çok firmanın 500 büyük listesinde yer alması için çaba harcamalıyız” dedi. Atılması gereken adımlara değinen başkan Özcan, “Ülkemizin ekonomik hedeflerine ulaşması ancak üretimle mümkün olacaktır. Dışa bağımlılığı azaltmamız ve yerli üretime destek olmamız gerekiyor. Bununla birlikte ekonomisi güçlü, toplum yapısı sağlam, dünyaya öncülük eden ülkelerin ortak özelliğinin başında topyekun kalitenin geldiğini çok iyi biliyor ve buna yürekten inanıyoruz. Üreten bir Kayseri iş dünyası Kayseri adını tüm dünyada marka haline getirecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum