• Reklam

ALMANYA STUTTGART YOZBİR66 YOZGATLILAR DERNEĞİ 2. BAŞKANI KURAN'DAN ÇAĞAN'A ZİYARET

Almanya’nın Stuttgart şehrinde faaliyet gösteren Yozbir66 Yozgatlılar Derneği 2. Başkanı Talip Kuran, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaret ederek destek mesajları verdi.

ALMANYA STUTTGART YOZBİR66 YOZGATLILAR DERNEĞİ 2. BAŞKANI KURAN'DAN ÇAĞAN'A ZİYARET
03 Şubat 2022 - 10:29
Merkezi Almanya’nın Stuttgart şehrinde bulunan Yozbir66 Yozgatlılar Derneği 2. Başkanı ve aynı zamanda Almanya Heilbronn Fenerbahçeliler Fun Clup Başkanı Talip Kuran ve beraberindeki Yusuf Akpınar ile Aytekin Berk, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaret etti. Çağan ziyarette, genel müdürlüğünü yaptığı Çağan Medya hizmet binasını gezdirerek, konuklarına bilgiler verdi.

Talip kuran ziyarette yaptığı konuşmada, başkan Deniz Çağan’a başarı dileklerinde bulunarak, “Ziyarete dair konuşan Almanya Heilbronn Fenerbahçeliler Fun clup Başkanı ve Yozbir66 Derneği ikinci Başkanı Talip Kuran” Sayın Başkanımız Deniz Çağan bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Avrupa’da görmüş olduğumuz kadarıyla çok aktif olduğu için bir Yozgatlı ve hemşerisi olarak şahsım ve bulunduğum kurum adına gurur duyuyorum. Yolu açık olsun, Allah utandırmasın” diyerek konuştu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise konuklarına hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; “Sizin ziyaretinizi önemsiyorum. Almanya’da Heilbronn’da hem Fenerbahçeli olmanız benimde Fenerbahçeli olmamdan dolayı hem de güzel bir temsil açısından Yozgat’ı orada temsil ediyorsunuz, hem federasyonunuzda hem şehrinizde. Bu bizim için çok kıymetli. Biz biliyoruz ki Almanya’da ve Avrupa’nın birçok ülkesindeki şehirlerde gönül köprüsü kurduğunuzu. Benim federasyon başkanlığımdan önceki kurduğumuz bu köprü bu sılah-i rahim oldu, Almanya’dan Kayseri’ye kadar ulaşmış oldu. Bunu perçinleştirmiş olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte bizde sizlerle birlikte hem Almanya’da hem Kayseri’de hem Yozgat ile ilgili neler yapabileceğimizi buradaki kardeşlerimiz Yusuf Bey ve Aytekin Bey ile bundan sonra daha sık görüşeceğimizi ve hemşerilerimizle birlikte yapacağımız birçok projede ortak hareket edeceğimizi söyleyebilirim. Almanya’ya da inşallah en kısa zamanda sizlerin bizleri ziyaret ettiği gibi sizleri ziyaret etmeyi planlıyoruz. Ama hem pandemi koşulları çerçevesinde hem de kış şartlarından dolayı bunu biraz daha önümüzde süreçte yapacağız. Gerçekleştireceğimiz bu iade-i ziyarette orada hemşerilerimizle neler yapabiliriz bunları da değerlendirmiş oluruz. Ben bu anlamda ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte biz biriz beraberiz, biz birlikte güçlüyüz sloganı kullanarak inşallah bundan sonra da çalışmalarımızda ortak hareket ederiz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum