• Reklam

AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATI'NDAN CHP'Lİ ÇEÇİN ARIK'A SERT CEVAP: KİRALIK VEKİL KENDİ KUYUSUNU KENDİ KAZDI!

AK Parti Kayseri Teşkilatı'ndan CHP'li Kayseri milletvekili Çetin Arık'a sert cevap geldi. AK Parti Kayseri Tanıtım Medya Birim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, " "Kiralık Vekil Kendi Kuyusunu Kendi Kazdı" denildi.

25 Temmuz 2022 - 15:26 - Güncelleme: 25 Temmuz 2022 - 15:52
AK Parti Kayseri Teşkilatı'ndan CHP'li Kayseri milletvekili Çetin Arık'a sert cevap geldi. AK Parti   Kayseri Tanıtım Medya Birim Başkanlığı  tarafından yapılan açıklamada, " "Kiralık Vekil Kendi Kuyusunu Kendi Kazdı" denildi. 

Ak Parti Kayseri Tanıtım Medya Birim Başkanlığından yapılan videolu açıklamada, "Kiralık Milletvekili Çetin Arık’ın Kayseri Halkının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini büyük bir katılımla gösterdiği 23 Temmuzda düzenlenen mitingdeki yoğun kalabalığı hazmedemeyerek ortay attığı iddialar asılsız çıktı" şeklinde ifade kullanıldı.

Yapılan açıklama ise şöyle:

"Kiralık Vekil Kendi Kuyusunu Kendi Kazdı"

Kiralık Milletvekili Çetin Arık’ın Kayseri Halkının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini büyük bir katılımla gösterdiği 23 Temmuzda düzenlenen mitingdeki yoğun kalabalığı hazmedemeyerek ortay attığı iddialar asılsız çıktı.

Arık, “Kamu gücüyle baskıyla insanların mitinge toplanmaya çalıştığını iddia etmişti.  Fakat mesaisi biten işçilerin Kiralık vekilin çektiği videolarda da anlaşıldığı üzere otobüsler miting alanı tek bir alanda olmasına rağmen farklı farklı bölgelere gidiyorlar. Buradan da anlaşılıyor ki Kiralık vekil çektiği videonun aslında kendi kuyusunu kazacağından haberi yok.

Öte yandan yine Kiralık vekil HAK-İŞ Sendikası’nın zorla işçilerini miting alanına getirdiğini iddia etmişti. Yapılan açıklamalarla birlikte bu iddianın da asılsız olduğu ortaya çıktı. HAK-İŞ Sendika işçileri Cumhurbaşkanımızı desteklemek için organize edilen mitinge kendi istekleri üzerine gönüllü olarak katıldılar.

Kiralık vekilin çektiği asılsız görüntülerin doğrusunun ortaya çıkacağını anladığı anda ise yöneticilere tahammül edemeyip video kaydını kesti. Sonuç olarak Kiralık vekil ve CHP’ye asıl cevabı 23 Temmuz Cumartesi günü 70 binden fazla katılım ile Kayseri halkı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirmiş olduğu mitingde vermiş oldu."  denildi.

 Haber: AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum