AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATI'NDAN CHP MİTGİNİ DEĞERLENDİRDİ: CHP'TİN MİTİNG FİYASKOSU

    Öteyandan, Ak Parti Kayseri Tanıtım Medya Birim Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balıkesir'de gerçekleştirdiği mitinginde fiyasko olarak sonuçlandığını duyurdu.  AK Parti Kayseri Teşkilatı tarafından CHP'nin Balıkesir mitingi ile ilgili açıklama ise şöyle: 

    AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATI'NDAN CHP MİTGİNİ DEĞERLENDİRDİ: CHP'TİN MİTİNG FİYASKOSU
    25 Temmuz 2022 - 15:34
    Öteyandan, Ak Parti Kayseri Tanıtım Medya Birim Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balıkesir'de gerçekleştirdiği mitinginde fiyasko olarak sonuçlandığını duyurdu. 
    AK Parti Kayseri Teşkilatı tarafından CHP'nin Balıkesir mitingi ile ilgili açıklama ise şöyle: 

    Ak Parti Kayseri Tanıtım Medya Birim Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ise şöyle:
    CHP’nin Miting Fiyaskosu

    CHP’nin Balıkesir mitingi tam bir fiyasko ile sonuçlandı. 24 Temmuz Pazar Günü Balıkesir’de CHP toplama ve zorlama bir miting gerçekleştirdi. Yapılan araştırmalara göre CHP Balıkesir mitingi için Türkiye’nin birçok şehrinden belediye araçları ile birlikte kendi rızaları olmamasına rağmen zorla belediye çalışanlarını Balıkesir’e getirdi. Fakat CHP kirli oyunlarıyla birçok şehirden işçileri miting alanına zorla getirilmesine rağmen Balıkesir’deki toplam kişi sayısı 12 bin kişiyi bile geçmedi. Öte yandan Kiralık Vekil Çetin Arık ise aslında kendisin ele veren çektiği asılsız görüntülerle Kayseri’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirmiş olduğu mitinge zorla işçilerin getirildiğini iddia etmişti. Fakat kendisinin de çektiği videolarda da görüldüğü üzere firmalardan çıkan otobüsler miting alanının tek yönde olmasına rağmen farklı farklı yönlere gitti. Bu videodan da anlaşılıyor ki mesaisi biten işçiler evlerine gitmek üzere otobüslerle farklı yönlere gidiyorlar. Kiralık vekil kendi yalanlarını bizzat kendisinin çektiği video ile yalanladı.  Toplama ve zorlama bir mitingin asıl örneği olan Balıkesir’de çekilen videolarla birlikte birçok kişinin şehir dışından kalabalık gözükmek için Balıkesir’e getirildiği öğrenildi.  Toplama ve zorlama mitingi yapan CHP’ye Cevabı ise Kayseri Halkı 70 binden fazla katılım ile vermiştir.

    Haber: AYAKLIGASTE.COM 
    ​​​​​​​

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum