• Reklam

YRP'li Mehmet Yıldırım: " kısıtlamalar olumlu ama yetersiz "

Yeniden Refah Partisi Kocasinan Meclis üyesi Mehmet Yıldırım" "31 Mart Yerel seçimleri sonrası Türkiye nin en büyük üçüncü siyasi partisi konumuna gelen ve üye sayısı bakımından birçok siyasi partiyi geride bırakan Yeniden Refah Partisi nin Gazze konusundaki duyarlılığı hükümeti bu konuda adım atmaya zorladı. " dedi.

YRP'li Mehmet Yıldırım: " kısıtlamalar olumlu ama yetersiz "
10 Nisan 2024 - 12:13
Yeniden Refah Partisi Kocasinan Meclis üyesi Mehmet Yıldırım şunları söyledi:

"Ticaret Bakanlığından gelen açıklama ile İsrail e 50 üründe ihracat kısıtlaması geldi. İnsani yardım akışına izin verinceye kadar yürürlükte kalacağı belirtilen yasakla ilgili Yeniden Refah Partisi Kocasinan Meclis üyesi Mehmet Yıldırım dan dikkat çeken açıklamalar geldi. 
Mehmet Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
Gazze savaşı başladığı andan itibaren İsrail zulmüne karşı caydırı tedbirler almasını beklediğimiz hükümet yetkilileri özellikle yerel seçimler öncesi partimizin ve toplumun yoğun baskıları sonucu bugün adım atmaya karar vermiş. Biz İsrail ile ticaret Filistin e ihanettir dedikçe bunu inkar gelenlerin içerisinde uçak benzini ve jet yakıtı olan 50 ürüne ihracat yasağı getirmesi olumlu ancak yetersiz bir karardır. Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan ın sürekli dile getirdiği gibi ticari yasaklar diğer alanlarda da uygulanmalı , kürecik üssü kapatılmalı , İncirlik üssünden silah ve mühimmat sevki kontrol altında tutulmalıdır. Aynı zamanda yasak getirilen bu ürünlerin başka ülkeler üzerinden Siyonist Rejime gönderilmesi engellenmelidir. Gazete manşetleri ve paralı troller ile bu konularda partimize saldıranlar , böyle bir ticaretin olmadığını savunanlar şimdi ne diyecekler merak ediyorum.  Bir diğer hususta ticaretin bu alanlarda kısıtlanmasından ziyade durdurulması daha mühimdir.  
Yeniden Refah Partisi ni hasametle suçlayanlar , söylenmedik söz ve iftira bırakmayanlar artık bu yancı tavırlarından vazgeçmelidirler .Güçlü ve doğru muhalefet anlayışının , milli görüşün mecliste olmasının önümüzdeki süreçte bir çok yanlışa daha dur diyeceği şimdiden anlaşılmaktadır . Doğruya doğru ya, yanlışa yanlış diyen tutumumuz yerelde olduğu gibi ulusal alanda da devam edecek olup kazanan hep Türkiye olacaktır . Refah iktidarına giden yolda tek dayanağımız millet , düsturumuz milli görüş olacaktır . 
Ülkemizin ve bütün insanlığın daha refah ve barış içinde bayramların ümidi ile hayırlı bayramlar dilerim
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum