• Reklam

YAKAMOZ TEMİZLİK ŞİRKETİ SAHİBİ HÜLYA DOĞAN: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Kayseri'de tercih edilen markalardan birisi olan Yakamoz temizlik şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Doğan, dürüstlükten ödün vermeyen müşteri memnuniyeti birinci planda tutularak faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

YAKAMOZ TEMİZLİK ŞİRKETİ SAHİBİ HÜLYA DOĞAN: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
23 Ağustos 2022 - 18:05 - Güncelleme: 23 Ağustos 2022 - 19:04
Kayseri'de tercih edilen markalardan birisi olan Yakamoz Temizlik Şirketi'nin  Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Doğan,  dürüstlükten ödün vermeyen müşteri memnuniyeti birinci planda tutularak faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.



Bir dönem Gültepe Kayaspor Kulübü Başkanlığı'nı da yapan Hülya Doğan aynı zamanda, Kayseri'nin seçkin firmalarından Yakamoz Temizlik Şirketi 'nin de sahibi. 

Şirket yönetim kurulu başkanı Hülya Doğan, temizlik konusunun büyük önem taşıdığını söyledi. Özellikle pandemi sonrasında bu konunun daha bir önem kazandığına dikkati çeken Hülya Doğan şunları söyledi:
 

"Yakamoz temizlik genç dinamik elemanlarıyla ay ışıgı gibi ışık saçıyor. Bizim için detaylar çok önemlidir. İşimizin her zaman arkasındayız müşteri memnuniyeti bizim için birinci plandadır. Temizlik şirketimizin yaptığı detay temizlikle mobilyalar koltuklar adeta yeni gibi oluyor.  Yakamoz dürst temiz ve yaptıgı her işin arkasında saglam ve güçlü bir temizlik şirketidir" dedi. 

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Doğan hizmet almak isteyen vatandaşların kendilerine 05349794742 Nolu telefondan ulaşabileceklerni de sözlerine ekledi 

Haber:   AYAKLIGASTE.COM 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum