• Reklam

YAHYALI'DA KADIN GİRİŞİMCİ KOOPERATİFİ KURULUYOR

Yayhyalı kaymakam vekili Metin Eyyüpkoca, İlçede Kayseri Valiliğinin başlattığı seferberlik doğrultusunda ”Kadın Girişim Kooperatifi “ kurulduğu müjdesini verdi.

YAHYALI'DA KADIN GİRİŞİMCİ KOOPERATİFİ KURULUYOR
21 Ağustos 2022 - 17:45 - Güncelleme: 21 Ağustos 2022 - 17:55
Kaymakam Eyüpkoca müjdeyi verdi!

Yayhyalı kaymakam vekili Metin Eyyüpkoca,   İlçede Kayseri Valiliğinin  başlattığı seferberlik doğrultusunda ”Kadın Girişim Kooperatifi “ kurulduğu müjdesini verdi.

İçişleri Bakanlığının 7 Şubat 2022 tarihli yazısı ile Yahyalı kaymakam vekili olarak görevlendirilen ve başarılı çalışmaları ile kısa sürede ilçe çok sevilen Metin Eyyüpkoca, Yaplalı'da "Kadın Girişim Kooperatifi" kurulacağını söyledi.

Yahyalı'daki başarılı çalışmaları sonucu son kararnamede Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in girişimleri sonucu Tomarza Kaymakamı olarak atanan Metin Eyyüpkoca, sosyal medya hesabından "Kadın Girişim Kooperatifi" ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

Kadınlarımız üreterek ekonomimize katkı sağlıyor. İlçemizde valiliğimizin başlattığı seferberlik doğrultusunda ”Kadın Girişim Kooperatifi “ kuruyoruz. Bu Kooperatif ile Üreten Türkiye idealimize kadınlarımız da katkıda bulunacak. İlçemiz motiflerini yansıtan ürünleri üretecek olan kadınlarımız hem aile ekonomisine girdi sağlayacak hem de yeni istihdam alanları oluşumunda etkin rol alacaklar. Hayırlı olsun" 



1986 yılında Bingöl doğumlu olan evli ve iki çocuk babası Metin Eyüpkoca özellikle Yahyalı'da belediye Başkanı Esat Öztürk ile uyumlu çalışmaları ile de dikkat çekiyor. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum