• Reklam

SON DAKİKA: MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ!

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 3 gün kala flaş gelişme yaşandı. Memleket Partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı.

SON DAKİKA: MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ!
11 Mayıs 2023 - 14:46
SON DAKİKA: MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 3 gün kala flaş gelişme yaşandı. Memleket Partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı.


Basın toplantısı düzenleyerek adaylıktan çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı  Muharrem İnce, son günlerde sosyal medyada çıkan görüntü ve videolara da tepki göstererek;  "Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Devletin savcıları polisleri gazetecileri bana atılan iftira karşısında sessiz kalmıştır" dedi.

Muharrem  İnce şunları söyledi:

" Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Özel hayatın gizliliği falan değil bu, Bana resmen ve alenen iftira atılmıştır. O görüntüler asla gerçek olamaz  T.C. Devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Bir yurttaşının, bir cumhurbaşkanı adayının itibarını korumakla görevlidir devlet, medya, emniyet  görevini yapmamıştır. Bu olanlar alenen iftira! 5 milyon dolarlık dekont diyorlar yazıyor geçiyor adam, nerede bu savcılar? Benim bu kumpaslardan, montajlardan, sahte dekontlardan korktuğum yok. 45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum.  " dedi.

Muharrem İnce seçmenlerine de seslenerek, bu ülkenin Memleket partisine ihtiyacı olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

"Çekilemez dediler hükümetten para aldı dediler Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim. Ne cumhur ne millet tek yol memleket dedim. Atatürk'ün yolundan dedim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde, seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum, cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyorum." dedi.

Haber: AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum