• Reklam

SON DAKİKA: GAZETECİ AZİM DENİZ SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Gazeteci Azim Deniz'e silahlı saldırı. Deniz Postası TV'da Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz bu sabah evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Bacağından ve karnından yaralanan Azim Deniz hastanede tedavi altına alındı

SON DAKİKA: GAZETECİ AZİM DENİZ SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI
05 Şubat 2024 - 09:54 - Güncelleme: 05 Şubat 2024 - 10:15
Gazeteci Azim Deniz'e silahlı saldırı. Deniz Postası TV'da Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz bu sabah saatlerinde evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Bacağından ve karnından yaralanan Azim Deniz hastanede tedavi altına alındı. 

Olay bu sabah saatlerinde gazeteci Azim Deniz'in evinin önünde meydana geldi. Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi Karasu Sokak üzerinde meydana gelen olayda, sabah saatlerinde işe gitmek için  evinden çıkan  Azim Deniz,  kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından vuruldu.

Silahlı saldırı sonucu yaralanan Azim Deniz buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla  Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Silahlı saldırının kim ya da kimler tarafındar gerçekleştirildiği henüz bilinmiyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum