• Reklam

SON DAKİKA: FETÖ FİRARİSİ BEKİR BOYDAK YAKALANDI

Hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ firarisi Boydak Holding'in yönetim kurulu üyelerinden Bekir Boydak İstanbul'da yapılan operasyonda yakalandı.

SON DAKİKA: FETÖ FİRARİSİ BEKİR BOYDAK YAKALANDI
19 Mart 2024 - 10:46 - Güncelleme: 19 Mart 2024 - 11:24
7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ firarisi Boydak Holding'in yönetim kurulu üyelerinden Bekir Boydak İstanbul Çekmeköy'de  bir villada yapılan operasyonda yakalandı. 
 
İçişleri Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda   FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye Bekir Boydak'ın yakalandığını duyurdu. 

Emniyet güçleri TEM Şube ekipleri, FETÖ Törer örgütüne yapılan operasyonda  Kayyum atanan Boydak Şirketler grubu  yönetim kurulu üyesi olan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan  firari   Bekir Boydak İstanbul Çekmeköy’deki bbir villada saklandığı bilgisine ulaşıldı.

Daha sonra bu adrese sabahın erken saatlerinden operasyon gerçekleştirildi Operasyonda Hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Bekir Boydak çok yüklü miktarda altın ve döviz ile yakalandı. Bekir Boydak yapılacak sorgusunun ardından adli makamlara teslim edilecek. 

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum