• Reklam

SERKAN TOK İÇİN SÜRPRİZ KARAR!

23 Ağustos 2021'de MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın talimatları doğrultusunda görevden alınan MHP önceki dönem İl Başkanı Serkan Tok'un görevden alınmasına neden olduğu iddia edilen ve o dönem ortaya atılan SGK borcunun 7 milyon TL değil 600 bin TL olduğu mahkeme kararı ile ispatlanmış durumda.

SERKAN TOK İÇİN SÜRPRİZ KARAR!
16 Kasım 2021 - 21:55 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 00:00
SERKAN TOK GENEL BAŞKANIMIZIN KARARINI ASLA SORGULAMAM SORGULATMAM!

23 Ağustos 2021'de  MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın talimatları doğrultusunda görevden alınan MHP önceki dönem İl Başkanı Serkan Tok'un görevden alınmasına neden olan ve o dönem ortaya atılan SGK borcunun 7 milyon TL değil 600 bin TL olduğu mahkeme kararı ile ortaya çıktı.    

Konuyla ilgili çıkan haberler üzerine kendisine ulaştığımız Serkan Tok şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkanımızın verdiği kararın sonuna kadar arkasındayım. Genel Başkanımızın ölene kadar yanında ve emrindeyim. Onun verdiği kararı asla sorgulamam ve de sorgulatmam. Bu görevden alınma ile ilgili de bugüne kadar hiçbir basın kuruluşuna  açıklama yapmadım yapmam da" dedi. 

TOK 23 AĞUSTOS'TA GÖREVDEN ALINMIŞTI

MHP Önceki dönem Kayseri İl Başkanı Serkan Tok 23 Ağustos'ta sürpriz bir kararla görevden alınmıştı. Serkan Tok, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın  talimatları ile görevden alınmış ve  MHP Kayseri İl Başkanlığı feshedilmişti.

Serkan Tok'un görevden alınmasına ilişkin gerekçenin ise Akay Limited Şirketinin paravan olduğu, şirketin DE 7 milyon TL SGK  borcu olduğu ve bu nedeniyle görevden alındığı konuşulmuştu. Hatta o tarihlerde yine bu görevden alınma ile ilgili   "MHP Kayseri Milletvekilleri Baki Ersoy ve İsmail Özdemir'i birbirine düşürecek sözleri dillendirdiği "   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de  Serkan Tok için, 'O'nun kökünü kazırım' dediği iddaları ortaya atılmıştı. 

Serkan Tok görevden alınması yönünde ortaya atılan  "Akay Limited Şirketinin paravan olduğu 7 milyon TL SGK borcu olduğu' haberlerinin asılsız olduğu mahkeme kararı ıspatlanmış durumda. Mahkemenin Akay Limidet Şirketi'nin  aktif fiili bir firma olduğunu, paravan olmadığını ve de  kovuşturmaya yer olmadığına dair  karar verdiği ifade ediliyor.  . 

BORÇ 7 MİLYON TL DEĞİL 600 BİN TL

Kamuoyunda konuşulan SGK  borcunun  ekteki belgelerde de görültüğü gibi   7 milyon TL değil 600 bin TL olduğu ifade ediliyor. Bu SGK borcu için de yapılandırılmaya gidilmiş.  

Şimdi Kayseri kamuoyu ortada böyle bir belge varken ve mahkeme kararı ile de ıspatlanmışken, Serkan Tok'un görevden alınma nedeninin asıl sebebini merak ediyor. 

İşte o belgeler:














Haber: AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum