• Reklam

SEDAT KILINÇ: MELİKGAZİ'DE YAŞAYAN HER VATANDAŞIMIZ EŞİT HİZMET HAKKINA SAHİPTİR

İYİ Partili Sedat Kılınç saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Sedat Kılınç, Melikgazi bölgesinde bazı mahallelere maalesef gereken hizmetin ulaşmadığını bu sorunun göreve geldiklerinden en kısa sürede hallolacağını söyledi. Sedat Kılınç, "îlçe sınırları içinde yaşayan her vatandaşımız eşit hizmet hakkına sahiptir" dedi.

SEDAT KILINÇ: MELİKGAZİ'DE YAŞAYAN HER VATANDAŞIMIZ EŞİT HİZMET HAKKINA SAHİPTİR
23 Mart 2024 - 14:03
İYİ  Partili Sedat Kılınç saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Sedat Kılınç, Melikgazi bölgesinde bazı mahallelere maalesef gereken hizmetin ulaşmadığını bu sorunun göreve geldiklerinden en kısa sürede hallolacağını söyledi. Sedat Kılınç, "îlçe sınırları içinde yaşayan her vatandaşımız eşit hizmet hakkına sahiptir" dedi. 



 31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Melikgazi Belediye Başkan Adayı olan Sedat Kılınç, yaklaşan seçim öncesi saha çalışmalarına hız verdi.

Hemen her vatandaşlarla bir arada olan çarşı pazar dolaşan ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Sedat Kılınç, ilçe sınırları içerisindeki her mahallenin eşit hizmet alması gerektiğine dikkat çekti.

"MEVCUT BAŞKANLAR SEÇİMLERİ ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYORLAR NASIL OLSA KAZANIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORLAR" .

İlçe sınırları içirisinde bulunan bir çok mahallenin yeteri kadar hizmet alamadığını söyleyen Sedat Kılınç,Bazı mahallelere mesela Ağırnas mesela Turan gibi uzak mahallelerimiz buralara yeterli hizmet gelmiyor. Göreve gelince  bu bölgeleri  daha çok destekleyeceğiz. şu anki anlayışla buralara hizmet çok zor gelmekte bunun farkındayız. Vatandaşlarımız bu bölgelerden yoğun şikayetleri gelmekte" dedi. 



"ARTIK BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞME ZAMANI GELDİ"

Artık ülkede ve Kayseri'de bazı şeylerin  değişmesi gerektiğine dikkati çeken Sedat Kılınç,

"Kayserimizde yıllardır aynı insanlar belediye başkanı olarak görev yapıyor. ve böyle olunca nasıl olsa kazanırız mantığı ile hareket ediyorlar ve bazı mahalleleri hizmet yönünden ihmal ediyorlar.   ‘Ceketimizi assak kazanırız’ şeklinde düşünce hakim bunlarda.  Böyle olunca bu bölgelere  hizmet  gelmiyor. Sorunlar dağ gibi büyüyor. Bu bölgelerde yaşayan insanların sorunlarını sıkıntılarını kimse dinlemiyor. 

FİYATLAR AŞET PAHASI

Sedat Kılınç Ramazan ayının da girmesiyle birlikte marketlerde pazarda fiyatların ateş pahası oludğunu özellikle dar gelirli vatandaşlarımız ve 10 bin TL maaşa mahkum edilen emeklilerimizin büyük sıkıntılar içerisinde yaşam mücadelesi verdiklerine şahit olduklarını sözlerine ekledi. Sedat Kılınç özellikle emekli vatandaşlarımızın maaşlarında da en kısa sürede iyiliştirme yapılması gerektiğine de dikkati çekti

100 BİN KİŞİNİN ELİNİ SIKMA HEDEFİME ADIM ADIM İLERLİYORUM

İYİ Parti'nin Melikgazi Beledye Başkan adayı Sedat Kılınç seçim çalışmaları başında kamuoyu ile paylaştığı "100 bin kişinin elini sıkma" hedefi ile ilgili de konuştu. Sedat Kılınç, "İnşallah bu hedefe ulaşacağım. Çok az kaldı. Melgazi'de her vatandaşımıza ulaşmak ve ellerini sıkmak onların gönüllerine dokunmak istiyorum. Amacımız hizmet amacımız hakkaniyetle çalışmak eşit şekilde her alana hizmeti götürmek" dedi.

Haber: Mustafa  DURAN / AYAKLIGASTE.COM  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum