• Reklam

REFAH PARTİLİ MELİKGAZİ ADAYI AHMET TAYLAN'DAN AK PARTİ'NİN BASIN AÇIKLAMASINA TEPKİ

Yeniden Refah Partisinin 31 Mart Seçimlerinde Melikgazi Belediyesi başkan adayı olan Ahmet Taylan AK Parti'nin açıklamasına tepki gösterdi. Taylan AK Parti basın açıklamasının esasen "Halk sahalarda AKP'yi kınıyor" şeklinde olduğunu söyledi.

REFAH PARTİLİ MELİKGAZİ ADAYI AHMET TAYLAN'DAN AK PARTİ'NİN BASIN AÇIKLAMASINA TEPKİ
09 Mart 2024 - 11:25
Yeniden Refah Partisinin 31 Mart Seçimlerinde Melikgazi Belediyesi başkan adayı olan Ahmet Taylan  AK Parti'nin açıklamasına tepki gösterdi. Taylan AK Parti basın açıklamasının esasen "Halk sahalarda AKP'yi kınıyor" şeklinde olduğunu söyledi. 

Yeniden Refah Partisinin Melikgazi Adayı Taylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dün basın yayın kuruluşlarına yanıltıcı ve algı maksatlı AKP den basın bildirisi yayınlanmıştır. O konuya istinaden cevabım şöyledir; " Sayın AKP temsilcileri halk sizi meydanlarda ,pazarlarda  ekonomiyi bu hale getirmeniz den dolayı, hayat pahalılığından dolayı, su faturalarından dolayı ,emeklilerle dalga geçer gibi zam yapıp aynı maaşı sunmanizdan dolayı kınıyor. Sizde bizi kınıyorsunuz. İnanın sadece güldüm.

Dünkü kınama metninizde neden kaç üye katıldı? Üyeler kimdi? Çoğunluk kimdi? Ve ertesi gün konuyu vurgulamak için itiraz dilekcemizi Melikgazi ilçe teşkilat başkanımız götürdü de neden işleme dahi alınmadı. Birşey söyleyeyim mi ? Bunlar beyhude çırpınışlar sizlerde seçimin sonucu biliyorsunuz. Yeniden Refah Partisi gümbür gümbür geliyor. "


Haber AYAKLIGASTE.CCOM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum