• Reklam

OSB BAŞKANI NURSAÇAN: "BU VATAN KOLAY KAZANILMADI"

Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan, tarihimizin altın sayfalarından olan 30 Ağustos Zaferi’ni kutladı

OSB BAŞKANI NURSAÇAN: "BU VATAN KOLAY KAZANILMADI"
29 Ağustos 2021 - 19:11

“BU VATAN KOLAY KAZANILMADI”
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Büyük Zafer’in 99. Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada bu vatanın kolay kazanılmadığını belirtti ve milletimizin her ferdinin bu bilinçle çok daha üretken olması gerektiğini söyledi. Başkan Nursaçan, şehit kanlarıyla sulanan bu vatanın Kurtuluş Savaşı ruhu ile ilelebet korunacağını belirtti. 
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 30 Ağustos Zaferi’nin 99. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaparak Türk Milleti’nin Zafer Bayramı’nı kutladı. 30 Ağustos Zaferi’nin şanlı tarihimizin altın sayfalarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Nursaçan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz milletimize inanarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin tarihten silinmek istenen bir milletin yeniden dirilişi olduğunu kaydetti. 

“EKONOMİ SAVAŞINDA DA ZAFERE ULAŞMALIYIIZ”

Bu vatanı bize hediye edenler için çok daha fazla çalışmamız gerektiğini ve her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım geldiğini ifade eden Kayseri OSB başkanı Nursaçan, “Bu vatanın her karış toprağını kanlarıyla sulayan şehitlerimizin anısına çok daha fazla çalışacağız ve çok daha fazla üreteceğiz. Artık savaşlar sadece cephede yaşanmıyor. Ülkemize kem gözle bakanlara karşı ekonomi savaşında da zafere ulaşmalıyız. Bu anlamda yapacak çok işimiz ve gidecek çok yolumuz var” diye konuştu.  

Ülkemizin Kurtuluş mücadelesi verdiği 1922’den bu yana çok önemli mesafeler kat ettiğini; ancak bunu yeterli görmememiz gerektiğini dile getiren Başkan Tahir Nursaçan, birlik beraberliğin sağlanması halinde çok daha hızlı bir kalkınma sürecine girilebileceğini kaydetti. Zaferi bize hediye edenlerin tarihe altın harflerle yazıldığını vurgulayan Nursaçan, “Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Mücadelesinin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarına,tüm şehitlerimize, gazilerimize ve topyekun bağımsızlık mücadelesi veren aziz milletimize minnetlerimi ifade ediyorum. Rabbim Kurtuluş Mücadelesi ruhunu elimizden almasın” diye konuştu. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum