• Reklam

MHP'Lİ İŞ İNSANI ALİ KORKMAZ'DAN DİKKAT ÇEKEN BAYRAM PAYLAŞIMI

MHP'li iş insanı ve Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz Ramazan Bayramı münasebetiyle dikkat çeken bir paylaşım yaptı.  ​​​​​​​

MHP'Lİ İŞ İNSANI ALİ KORKMAZ'DAN DİKKAT ÇEKEN BAYRAM PAYLAŞIMI
10 Nisan 2024 - 12:22 - Güncelleme: 10 Nisan 2024 - 12:38
MHP'Lİ İŞ İNSANI ALİ KORKMAZ'DAN DİKKAT ÇEKEN BAYRAM PAYLAŞIMI

MHP'li iş insanı ve Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz Ramazan Bayramı münasebetiyle dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

İşte İş insanı Ali Korkmaz'ın o paylaşımı: 

Değerli Dostlar,

#RamazanBayramı, İslam aleminde oruç tutma ayı olan Ramazan ayının ardından üç gün boyunca kutlanan dini bir bayramdır. #Hicri takvime göre onuncu ay olan #Şevval ayının ilk üç gününde kutlanır. Ramazan Bayramının ilk günü aynı zamanda Şevval ayının birinci günüdür ve bu günde #oruç tutulmaz.

#Ramazan Bayramı hicretin ikinci yılından sonra kutlanmaya başlanmıştır. Bu bayramda yapılması gereken tüm tören ve ibadetler peygamber efendimiz (SAV) tarafından düzenlenmiştir.

#HicriTakvim bir ay takvimi olduğu için yıllar güneş esaslı miladi takvimden 11-12 gün kısadır. Bu nedenle Ramazan Bayramı her sene bir önceki seneden 11-12 gün daha erken kutlanır.

Ramazan Bayramı, #Müslüman nüfusa sahip ülkelerde #arefe günü ve Ramazan Bayramı’nı kapsayan günler resmi tatil ilan edilir.

Ramazan Bayramının ilk gününde camilerde #bayram namazı kılınır. Bayram namazından sonra ise hutbe okunur. Bayram boyunca Müslümanlar eş, dost ve akraba ziyaretleriyle birbirlerinin bayramını kutlarlar.

Bayram; birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma, bereket, cömertlik, umut, özlem demektir. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizle hemhal olmak demektir. 

Rabbimden, #TürkDünyası ve #İslam coğrafyasında hem bilimsel, çalışkan, üretken, girişimci hem de dürüst, saygılı, samimi, ahlaklı, adil, paylaşımcı kullarının sayısını artırmasını niyaz ederim. Dünyadaki tüm kardeşlerimizin bayramı bayram tadında yaşayabilmelerini dilerim.

Sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, huzurlu, mutlu nice bayramlar dilerim.

Sağlıcakla kalınız...


HABER: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum