• Reklam

Kripto para platformu Gate.io'dan kamuoyuna duyuru

Bin 400'ü aşkın kripto para biriminin alınıp satılabildiği kripto para platformu Gate.io olarak, son zamanlarda bazı mecralarda söylenti niteliğinde bilgilere yer verildiğini görüyoruz.

Kripto para platformu Gate.io'dan kamuoyuna duyuru
04 Haziran 2023 - 19:12
 Tüm kullanıcılarımızı bilgilendirdiğimiz gibi Gate.io olarak 10. yılımızı kutladığımız bu dönemde Gate Group’un Türkiye ve Dubai’nin ardından Hong Kong’da açacağı alım satım platformu Gate.HK’nın lansmanı için yoğun şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte tüm operasyonlarımız sağlıklı bir şekilde devam ederken, para çekme işlemleri de sorunsuz ilerlemektedir.

Resmi olarak 23 Mayıs'ta faaliyete geçen Gate.HK, Hong Kong bölgesindeki dijital varlık yatırımcılarına olağanüstü bir alım satım denimi sunmak amacıyla özel olarak tasarlandı. Düzenleyicilerin en güncel gerekliliklerine uyum sağlamak ve kullanıcıların sanal varlıklarının güvenliğini korumak amacıyla Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu'na Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) lisansı için başvuruda bulunuldu. Tek hedefimiz ve taahhüdümüz, kullanıcılarımıza güvenli ve hızlı dijital varlık hizmetleri sunmak olduğunun altını çizmek isteriz. 

%100 rezerv kanıtı sağlayan dünyanın ilk borsası olarak, 10 yıldaki büyümemizle gurur duyuyor, güçlü uyumluluk süreçlerini koruyarak küresel stratejik varlıklarımızı genişletme hedefimize doğru inançla ilerliyoruz.

Köklü bir borsa olarak, 10 yıldır olduğu gibi gelecekte de olumlu bir alım satım deneyimi sunmaya kararlı olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız. 

Herhangi bir kaynağı olmayan, yalnızca söylenti ve dedikodular ile yatırımcılar arasında panik yaratan kişiler hakkında hukuki süreç başlatılacaktır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum