• Reklam

KOCASİNAN'DA İYİ PARTİLİ YURDAER ŞAHİN'İN HEYECANLANDIRAN  PROJELERİ KONUŞULUYOR!

İyi Parti  Kocasinan Belediye Başkan Adayı  Yurder Şahin, göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği projeler ilçede bu pjeler büyük bir heyecan yarattı. Dün akşam Argıncık'ta bir mahalle fırınında tezgaha geçip vatandaşlara ekmek dağıtan İyi Partilinin Kocasinan adayıYurdaer Şahin'in projeleri konuşulmaya başlandı. 

KOCASİNAN'DA İYİ PARTİLİ YURDAER ŞAHİN'İN HEYECANLANDIRAN  PROJELERİ KONUŞULUYOR!
15 Mart 2024 - 10:47 - Güncelleme: 15 Mart 2024 - 11:05
KOCASİNAN'DA İYİ PARTİLİ YURDER ŞAHİN'İN HEYECANLANDIRAN  PROJELERİ KONUŞULUYOR!

TATİL KÖYÜ KURACAĞIZ DİYEREK TATİL YAMULA PROJESİNİ ANLATTI

İyi Parti  Kocasinan Belediye Başkan Adayı  Yurder Şahin, Belediye Başkanı göreve gelmesi durumunda Kocasinan'da hayata geçireceği projeleri bir bir ortaya koyarken ilçede bu pjeler büyük bir heyecan yarattı. Kocasinan bölgesinde İYİ Partili aday  Yurdaer Şahin'in projeleri konuşulmaya başlandı. 



İşte Yurdaer Şahin'in heyecanlardıran o projelerinden bazı başlıklar:

 TATİL YAMULA PROJESİ: 
 
Her projesi halk tarafından büyük coşkuyla karşılanan Şahin Projelerini anlatmaya devam ediyor.  Şahin  Tatil Yamula Projesini anlatarak “ Tatil deyince aklımıza Antalya, Mersin, Bodrum Geliyor. Biz İstiyoruz ki  Kocasinan’ımızın sırtında olan Yamula’ mız gelsin. Biz Tatil Yamula Projemiz ile şehrimize çok büyük katma değer yaratmak istiyoruz.  Yamula’mıza yapacağımız tesisler ile yaşamı Yamula’mıza taşımak istiyoruz. “ dedi. Tail  Köylerinin içerisinde sahil yollarının olacağını belirten Şahin, “ Olta ile balık tutma istasyonları da kuracağız. Bisiklet yollarımız olacak.  İnsanlarımız Yamula’ da yürüyüşlerini yapsın, balıklarını tutsun, sporunu yapsın, bisikletlerini sürsün istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Gençlerin taleplerine kulak verdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkan Adayı YurderŞahin”  Bizim gençlerimiz Kamp Yamula’yı kullansın istiyoruz. Yamulamız’ da Macera Park kuracağız. İddia ediyorum ki şehrimizin civarında yer alan illerden de  Yamula’mıza tatil yapmaya gelen insanlarımız olacak” dedi.  Gençler İçin Macera Park’ ı açacaklarını söyleyen Şahin, “ Gençlerimizin  enerjilerini atacağız, sporunu yapacağı mükemmel bir alan olacak. Kamp alanları oluşturacağız. Gençlerimiz ister çadırlarında ister karavanlarında dilediği gibi vakit geçirecek.” ifadelerini kullandı. 


**
YAŞAMAK LAZIM" PROJESİNİ 

Şahin “Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma bir direniştir aynı gökyüzünün altında yaşamak” diyerek çocuklar ve gençler için projelerini anlattı. YurderŞahin  “ 0-3 yaş aralığındaki çocuklarımız için süt desteği vereceğiz. Mahalle kreşleri açarak çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacağız” dedi. Gençler için kütüphane cafeleri açacaklarını söyleyen Şahin” Gençlerimiz kütüphaneye gittiği zaman kahvelerini, çaylarını oradan ücretsiz temin edecek.  Konforlu bir ortamda çalışabilecek. Biz gençlerimize her konuda destek olacağız. Bazı bölgelerimizde kütüphanelerimiz 7/24 açık olacak. Evlatlarımız bu kütüphaneleri diledikleri zaman kullanabilecekler.” diyerek  Mahalle Kütüphaneleri de  kuracaklarını söyledi. Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin” Tam veya yarı zamanlı çalışmak isteyen gençlerimize destek olacağız.  Çalışmak üretmek isteyen gençlerimizin başımızın üstünde yeri var. Gençlerimizin yaşamın içinde olduğu hareketli bir şehirin hayalini kuruyoruz. “ ifadelerini kullandı.

**


 BEKA MESELESİ PROJESİ 

  Şahin “Türkiye, son yıllarda gençlerimizin ekonomik belirsizliklerle karşı karşıya kaldığıbir ülke haline geldi. Gelecek kaygısı ve işsizlik sorunları, gençlerimizi  etkilemekte ve Türkiye’nin karşılaştığı en önemli sosyo-ekonomik sorunlar arasında yer almaktadır.” Diyerek  genç işsizliğin beka meselesi olduğunu söyledi. İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Şahin “Yapılan bazı çalışma ve anketleri yakından takip ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz derken gençlerimize bugün sahip çıkmak istiyoruz.  Beyin göçübir "beka sorunu" dur.  Mutsuzluğun ve yurtdışına yerleşme isteğinin yeni kuşaklarda daha yüksek olduğu da biliyoruz.” Dedi. Yurder Şahin, Ülkenmizden umudunu kesmiş gençlerimize ve çocuklarımıza  umut olmak istiyoruz diyerek ekledi. ” Biz gençlerimiz için iş garantili meslek edinme kursları açağız. Hayırsever iş insanlarının desteği ile  okul sayılarını artırıp karanlık havada değil aydınlıkta eğitim almalarını sağlayacağız. Okul sayılarımızı iki katına çıkararak konforlu eğitim almalarına öncü olacağız.” Dedi. Bilhassa çalışan kadınları zorlayan konulara da değinen Şahin, Kreş fiyatlarının çok yüksek olduğunu belirterek mahalle kreşleri açacaklarını ifade etti.

Haber: Mustafa DURAN/ AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum