• Reklam

Kayserispor'un çok acil 100 milyon TL 'ye ihtiyacı var!

Kayserispor Kulübü'nün transfer tahtasını açtırması için çok acil  olarak yaklaşık 100 milyon TL'ye ihtiyaç olduğu konuşuluyor.

Kayserispor'un çok acil 100 milyon TL 'ye ihtiyacı var!
13 Haziran 2022 - 08:07
Kayserispor Kulübü'nün transfer tahtasını açtırması için çok acil  olarak yaklaşık 100 milyon TL'ye ihtiyaç olduğu konuşuluyor. Yaklaşık 2 haftadır İstanbul'da bulunan Berna Gözbaşı'nın tahtayı açtırması için bu parayı bulması gerekiyor.

Öteyandan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın ise  yüksek maliyetli transferler yapamayacaklarını söylediği ifade ediliyor.  Berna Gözbaşı'nın yakın çevrelerine da yeni sezon için "Yüksek maliyetli tranferler yapamayız" dediği konuşuluyor. 
 
Geçen sezon bonservisine 1 milyon avro verilen yıllığına yine 1 milyon avro olarak anlaşılan Gavronoviç, Carlon Mane, yine Thiam, yine sözleşmesi devam eden Mensah.. Bunların yeni sezon için astronomik maliyetlere ulaşıyor olması da Başkan Gözbaşı'nı düşündürüyor.  Sadece bu 4 oyuncunun Kayserispor'a yıllık maliyeti yaklaşık 80-90 milyon TL'ye ulaşması ise kulübün mali açıdan zor günler yaşayacağını ortaya koyuyor

Süper Lig'de bu sezon yayın gelirlerinin yüzde 25 oranında düşmüş durumda ve Kayserispor'un sponsorluk anlaşmasında da bu sezon için alacağı ücretin de bulunmuyor olması sıkıntıları bir kat daha artırıyor.   

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum