• Reklam

KAYSERİSPOR KULÜBÜNDEN SÜRESİZ TRANSFER YASAĞI HABERİNE YALANLAMA GELDİ: ÖYLE BİR ŞEY YOK!

Mondihome Kayserispor Kayserispor, FIFA tarafından verilen transfer yasağı ile ilgili resmi hesaptan açıklama yaptı. Kayserispor kulübü, süresiz transfer yasağının FIFA tarafından kendilerine resmi olarak tebliğ edilmediğini kaydetti.

KAYSERİSPOR KULÜBÜNDEN SÜRESİZ TRANSFER YASAĞI HABERİNE YALANLAMA GELDİ: ÖYLE BİR ŞEY YOK!
21 Mart 2024 - 11:27
Mondihome Kayserispor  Kayserispor, FIFA tarafından verilen transfer yasağı ile ilgili resmi hesaptan  açıklama yaptı.  Kayserispor kulübü, süresiz transfer yasağının FIFA tarafından kendilerine resmi olarak tebliğ edilmediğini  kaydetti. 

Konuya ilişkin resmi açıklama ise şöyle:

Kamuoyu Bilgilendirme

Bazı basın organlarında yer alan haberlerde kulübümüzün süresiz transfer yasağı aldığına dair haberleri üzülerek takip etmiş bulunmaktayız.

Söz konusu durum HBR Sports isimli menajerlik şirketiyle CAS’da görülen bir davanın mahkeme masrafları için konulan 14 bin Euro tutarında geçici bir yasaktan ibarettir ve henüz kulübümüze resmi olarak tebliğ edilmemiştir. Tebliğ edildiği takdirde ödeme kulübümüz tarafından yapılacaktır. 

Süresiz yasak konulduğuna dair haberlerin doğru olmadığını ve kulübümüzle ilgili herhangi bir transfer yasağının olmadığını, yayınlanan haberlerin asılsız olup bu tür haber ve iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. 

Kayserispor Kulübü karşı karşıya olduğu bu durumu titizlikle takip etmekte olup; duruma ilişkin tespitler yapmaktadır ve kulübümüz hukuki zeminde doğmuş, doğacak tüm haklarını kullanacaktır.

Haber: AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum