• Reklam

KAYSERİSPOR HATAYSPOR İLE 1-1 BERABERE KALDI

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Ligin 29. haftasında RHG Enertürk Enerji Stadı'nda konuk etiği Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

KAYSERİSPOR HATAYSPOR İLE 1-1 BERABERE KALDI
10 Mart 2024 - 17:38
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Ligin 29. haftasında RHG Enertürk Enerji Stadı'nda konuk etiği Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.  Kayserispor bu sonuçla puanını 36 yaparken Hatayspor ise puanını 30'a çıkarttı.

Oynanan mücadelede Hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. Karşılaşmada Mondihome Kayserispor'un golünü 23. dakikada Mehdi Bourabia kaydetti.

Kayserispor evinde Hatay ile berabere kaldı. Kayserispor geçen hafta deplasmanda mağlup oludğu Çaykur Rize maçı ile Burak Yılmazla yakaladığı 5 haftalık seriye son vermiş ve Hatayspor maçı ile yeni bir seri başlamak için sahaya çıktı.

Karşılaşmada Kayserispor 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen Sarı-Kırmızılı ekip yakaladığı pozisyonu iyi değerlendirdi ve skorda dengeyi yakaladı. Kayserispor maçta 8 net gol pozisyonu da  girerken fırsatları değerlendiremedi ve Müsabaka bu sonuçla tamamlandı. 

Halil Umut Meler'in yönetitği karşılaşmada Kayserispor'da Arif Kocaman maçnın 74. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Mondihome Kayserispor gelecek hafta Corendon Alanyaspor deplasmanına konuk olacak. Atakaş Hatayspor ise Yılport Samsunspor'u ağırlayacak.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum