• Reklam

KAYSERİSPOR FATİH KARAGÜMRÜK'E DE MAĞLUP OLDU VE ÜST ÜSTE 4'NCÜ YENİLGİSİNİ ALDI

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı ekip sahadan 4-1 mağlup ayrılırken ligde üst üste 4.'ncü yenilgisini almış oldu. Sarı-Kırmızılı ekip daha öncede sırasıyla Fenerbahçe, Konyaspor ve Sivasspor'a mağlup olmuştu. 

KAYSERİSPOR FATİH KARAGÜMRÜK'E DE MAĞLUP OLDU VE ÜST ÜSTE 4'NCÜ YENİLGİSİNİ ALDI
10 Ocak 2024 - 21:14 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 21:29
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor  deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı ekip sahadan 4-1 mağlup ayrılırken ligde üst üste 4.'ncü yenilgisini almış oldu. Sarı-Kırmızılı ekip daha öncede sırasıyla Fenerbahçe, Konyaspor ve Sivasspor'a mağlup olmuştu. 

Mondi Home Kayserispor Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında deplasmanda  VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı ekip sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla yenik ayrıldı.

Fatih Karagümrük, bu sonuçla ligdeki dört maçlık galibiyet hasretine son verirdi Kayserispor ise süper ligde çıktığı son 4 maçta da puan yüzü göremedi.

Karagümrük, teknik direktör Shota Arveladze  yönetimindeki çıktığı dördüncü maçında ilk galibiyetini elde etmiş oldu. 

VavaCars Fatih Karagümrük'e 3 puanı getiren goller ise 23., 38. ve 41. dakikalarda Marcus Rohden ile 51. dakikada Kevin Lasagna'dan ngeldi.

Kayserispor'un golünü ise  45+2'de Aylton kaydetti. 

Bu sonuçla VavaCars Fatih Karagümrük puanını 20'ye çıkartırken, üst üstte dördüncü maçından da mağlubiyetle ayrılan Mondihome Kayserispor'da 29 puanda kaldı. 

    
VavaCars Fatih Karagümrük: 4 - Mondihome Kayserispor: 1
Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu
Hakemler: Burak Şeker, Abdullah Uğur Sarı, Ali Can Alp
VavaCars Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Veseli (Dk. 88 Emir Tintiş), Salih Dursun, Dresevic, Levent Mercan, Rohden (Dk. 76 Kerem Atakan Kesgin), Paoletti, Güven Yalçın, Eysseric (Dk. 88 Samed Onur), Can Keleş (Dk. 70 Adnan Uğur), Lasagna (Dk. 76 Serdar Dursun)

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı (Dk. 76 Hayrullah Erkip), Kolovetsios, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Ackah (Dk. 46 Mehmet Eray Özbek), Kartal Kayra Yılmaz (Dk. 80 Talha Sarıarslan), Boa Morte, Karimi (Dk. 69 Baran Ali Gezek), Thiam (Dk. 46 Ramazan Civelek), Bahoken
Goller: Dk. 23, 38 ve 41 Rohden, Dk. 52 Lasagna (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 45+2 Boa Morte (Mondihome Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 57 Mehmet Eray Özbek, Dk. 69 Hasan Ali Kaldırım (Mondihome Kayserispor)

Haber: AYAKLIGASTE.CCOM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum