• Reklam

KAYSERİSPOR'DAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında  evinde konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek müthiş bir geri dönüş yaptı.

KAYSERİSPOR'DAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ!
24 Şubat 2024 - 16:56 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 17:51
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında  evinde konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek müthiş bir geri dönüş yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip bu galibiyetle puanını da 35 yaparken puan cetvelinde de 1 basamak yukarı çıktı ve 8. sırada yerleşti 



Konuk ekip Ankaragücü ilk yarıda 45. dakikada Bassogog'un golüyle 1-0 öne geçti. daha sonra  45+4' te ise Efkan Bekiroğlu ile durumu 2-0 yaptı. Kayserispor devre tamamlanırken kalesinde gördüğü iki golün şoku ile soyunma odasına gitti.

Sarı-Kırmızılı ekip devre arası sonrasında maçın ikinci yarısına ise müthiş bir başlangıç yaptı.  Kayserispor maçın  53. dakikada Nazon farkı bire indirdi. Sarı-Kırmızılı ekip bu golden 9 dakika sonra da Jeanvier  ile 62. dakikada skoru 2-2'ye  taşıdı. 



Kayserispor maçın uzatma dakikalarında  90+3'te ise Carlos Mane'nin nefis vuruşu ile top filelere buluşurken Kayserispor sahadan 3 gol ve 3 puanla ayrıldı. Kayserispor'un bu galibiyeti stadı dolduran taraftarı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kayserispor bu galibiyetler puanını  35 yaptı Ankaragücü ise 29 puanda kaldı.

Kayserispor 5 maçtır yenilmiyor

Teknik Direktör Burak Yılmaz'ın göreve gelmesiyle birlikte Ligde 5 maçtır yenilmeyen Kayserispor üst üste 2. ikinci galibiyetinide almış oldu.



Karşılaşmayı Memduh Büyükkılıç'ta izledi

Kayserispor'un 3-2 kazandığı zorlu Ankaragücü maçını Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP'li Kayseri milletvekili Baki  Ersoy, SP'li Kayserili vekil ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mahmut Arıkan'da izledi.  


 
Haber: MUSTAFA DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum