• Reklam

KAYSERİSPOR 3 TRANSFER YAPTI

Transfer döneminin son gününde tahtayı açan Kayserispor kulübü şu ana kadar 3 futbolcuya imza attırdı. Sarı-Kırmızılı ekip şu ana kadar Otabek Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia’yı transfer etti. Üç oyuncu da takımlar birlikte antrenmanlara da buşladı.

KAYSERİSPOR 3 TRANSFER YAPTI
10 Şubat 2024 - 11:56 - Güncelleme: 10 Şubat 2024 - 12:32
Özellikle Başkan Ali Çamlı'nın önemli gayretleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın da destekleri ile  transfer döneminin son gününde tahtayı açan Kayserispor kulübü şu ana kadar 3 futbolcuya imza attırdı.

Sarı-Kırmızılı ekip  şu ana kadar Otabek Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia’yı transfer etti. Üç oyuncu da takımlar birlikte antrenmanlara da buşladı. 



Şu anada kadar 3 oyuncuyu kadrosuna katan Kayserispor bir transfer görüşmesi daha yapıyor. Sarı-Kırmızılı ekip.  Modou Barrow’u da transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor ve önemli ölçüde anlaşma sağlandığı belirtiliyor. 

Sarı-Kırmızılı ekip Burak Yılmaz yönetiminde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor



Öteyandan 12 Şubat Pazartesi saat 20.00'de Beşiktaş'ı ağırayacak olan Kayseirspor bu maçın hazırlıklarını da sürdürüyor. Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetiminde bu önemli maça hazırlanan Kayserispor'da yeni transferlerin de forma giymesi bekleniyor. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum