• Reklam

KAYSERİSPOR 10 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE BAŞAKŞEHİR'İ YENEREK SON VERDİ 

Trend Yol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor 10 maçlık galibiyet hasretine, deplasmanda Başakşehir'i mağlup ederek son verdi.

KAYSERİSPOR 10 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE BAŞAKŞEHİR'İ YENEREK SON VERDİ 
20 Şubat 2024 - 08:46
KAYSERİSPOR 10 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE BAŞAKŞEHİR'İ YENEREK SON VERDİ 

Trend Yol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor 10 maçlık galibiyet hasretine, deplasmanda Başakşehir'i mağlup ederek son verdi.



Sarı-Kırmızılı ekip rakibine oranla daha etkili ve istekli oynadığı karşılaşmayı 3-2 kazandı. Kayserispor yeni çalıştırıcısı Burak Yılmaz ile de çıktığı 4. karşılaşmada  ilk galibiyetine ulaşmış oldu. Kayserispor Burak Yılmaz yönekiminde daha önce çıktığı 3 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılmıştı.

Kayserispor 3 puanı alan taraf oldu 

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda güçlü rakibi Başakşehir ile karşılaşan Kayserispor  sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Mondihome Kayserispor zorlu 90 dakika sonrasında sahadan 3-2'lik skorla galip ayrılarak 3 puanını da sahibi oldu.



Kayserispor'un golleri Nazon, Ali Karimi ve Boa Morte'den geldi

Kayserispor'a 3 puanı kazandıran goller ise Nazon, Ali Karimi ve Boa Morte kaydederken ev sahibi Rams Başakşehir'in golleri ise Deniz Türüç ve Hamza Güreler'den geldi.

Kayserispor Burak Yılmaz yönetiminde ilk galibiyetini aldı 

Recep Uçar ile yolları ayırdıktan sonra Burak Yılmaz ile anlaşan Kayserispor, yeni çalıştırıcısı ile ilk galibiyetini de Rams Başakşehir karşısında almış oldu.
Mondihome Kayserispor Burak Yılmaz yönetiminde  çıktığı  diğer üç maçında üç beraberlik almıştı. Sarı-Kırmızılı ekip Yılmaz ile çıktığı son üç maçta, Antalyaspor, Gaziantep ve Beşiktaş maçlarından beraberlikle ayrılmıştı

Kayerispor bu sonuçla puanını 32 yaparken puan cetvelinde de 11. sıraya yerleşti 33 puanda kalan Başakşehir ise 9. sıraya geriledi

Maçın kaderini değiştiren an Bilal'in kurtardığı penaltı oldu

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Kayserispor'un aldığı bu önemli galibiyette maçın kader anı ise Bilal'ın penaltı kurtarışı oldu,  Maçın uzatma dakikalarında penaltı kazanan Rams Başakşehir'de topun başına geçen Piatek, penaltı vuruşunda Mondihome Kayserispor kalecisi Bilal Bayazit'i geçemedi Bilal hakira bir kurtaşıla Kayserispor'a 3 puanı kazandıran isim oldu. 



  

Rams Başakşehir: 2 - Mondihome Kayserispor: 3
Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Oğuzhan Çakır, Hakan Yemişken, Bilal Gölen
Rams Başakşehir: Volkan Babacan, Kemen, Ba (Dk. 46 Hamza Güreler), Opoku, Dubois, De Souza (Dk. 46 Davidson), Deniz Türüç, Abeid (Dk. 33 Emirhan İlkhan), Berkay Özcan (Dk. 86 Serdar Gürler), Figueiredo (Dk. 78 Keny), Piatek
Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Jeanvier, Arif Kocaman, Carole (Dk. 78 Hasan Ali Kaldırım), Bourabia, Boa Morte, Kartal Kayra Yılmaz, Ali Karimi (Dk. 73 Shukurov), Cardoso (Dk. 82 Kolovetsios), Nazon (Dk. 73 Ramazan Civelek)
Goller: Dk. 9 Nazon, Dk. 15 Karimi, Dk. 84 Boa Morte (Mondihome Kayserispor), Dk. 58 Deniz Türüç, Dk. 89 Hamza Güreler (RAMS Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 25 Ali Karimi, Dk. 67 Nazon, Dk. 90+3 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 90+7 Gökhan Sazdağı (Mondihome Kayserispor), Dk. 65 Piatek, Dk.79 (RAMS Başakşehir)

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLİGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum