• Reklam

KAYSERİLİ GAZETECİLER CEO ERTEKİN'İN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyeleri ve Cemiyet üyesi 100'e yakın gazetci Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftarda bir araya geldiler.

KAYSERİLİ GAZETECİLER CEO ERTEKİN'İN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ
01 Nisan 2024 - 23:28 - Güncelleme: 01 Nisan 2024 - 23:56
KAYSERİLİ GAZETECİLER CEO ERTEKİN'İN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyeleri ve Cemiyet üyesi 100'e yakın gazetci Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftarda bir araya geldiler



CEO Ertekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ve iftara katılan gazetecilere teşekkür etti.
CEO Ertekin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kayseri Gazeteciler Cemiyeti başkanımız Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri ve cemiyetimize kayıtlı 100 kadar kıymetli basın mensubu ile “Geleneksel Kayseri Basın İftarımızda” bir araya geldik. Kıymetli başkanımıza, yönetim kuruluna ve iftarımıza katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederiz" 

CEO ERTEKİN : HOLDİNG'İN SATIŞ SÜRECİ İLE İLGİLİ DA AÇIKLAMA YAPTI

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Gazetecilerle bir aray geldiği iftar yemeğinde holdingin satış süreci ile ilgili de önemli bilgiler verdi.

Ertekin, "Bu konu ille ilgili gelişmeler olmakta Ancak bizden duyman hiç bir bilgiye söylentiye inanmayın.  İlk olarak 4 şirket haleye çıktı ancak 3 tanesi için ihale şartnamesi şartnameye uygun değildi. 1'i için uygun teklif geldi  ve o şirketle ilgili süreç devam ediyor" dedi.

Erciyes Anadolu Holdinge CEO'su Alpaslan Baki Ertekin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Herkesin bildiği üzere şu anda şirketleri  (TMSF) kayyumluğu ile yürütmekteyiz ve satış aşaması da yine TMSF aracılığı ile devam etmekte ve bizim dışımızda gelişmekte en az 8-10 tane kritik tarih var. Sürecin daha etkili ve daha fazla firmaya duyurulması adına ihayeye çıktığı gün herkes tarafından duyulmasını istiyoruz ve bu şekilde oluşacak en iyi rekabet ortamını oluşturmaya hazineye daha fazla para girmesini sağlamaya çalışıyoruz." dedi. 

31 tane şirketin satılacağını söyleyen CEO Alpaslan Baki Ertekin, "Bu durumu göz önünde bulundurursak,  her basamakta bilgilendirme yapılmayacak.   Bu nedenle şirketler satışa çıktığı gün  duyurulacak ve son kritik aşamada da yine kamuoyu bilgilendirmesi illaki yapacağız" dedi.   

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum