• Reklam

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYHAN TELTİK'E ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kurum ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ile devam etti.

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYHAN TELTİK'E ZİYARET
05 Haziran 2022 - 12:15
Başkanlığını Deniz Çağan’ın yaptığı Kayseri Yozgatlılar Federasyonu, kurum ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, göreve yeni ataması yapılan Ayhan Teltik’i ziyaret etti.


Yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer, Koray Can ve Kazım Karagöz’ün de yer aldığı ziyarette, Kayseri’de ki eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Ayhan Teltik, Kayseri eğitim ve kültür açısından köklü bir geçmişe sahip olduğunu söyledi. Selçuklular döneminde en ileri, uygulamalı eğitim ve sağlık kurumlarının Kayseri’de bulunduğunu kaydeden Teltik, “Kayseri, bu tarihi özelliğine modern eğitim kurumlarıyla yeniden hayat vermekte olup şu anda okulsuz ve öğretmensiz yerleşim birimi bulunmamaktadır. İlimizde 4 Üniversite bulunmakta olup üniversitelerimiz bütün süreç ve faaliyetlerini   toplumun tüm kesimlerine olumlu katkıda bulunmak amacıyla sürdürmektedir” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da Kayseri’nin ticaretle anılan bir şehir olmasının yanında aynı zamanda bir eğitim şehri olduğunu da belirterek, “Gerek hayırsever ve gerekse de devlet eliyle birçok eğitim kurumu şehre kazandırıldı. Özel okul mantığında hizmet veren devlet okullarından mezun olan öğrencilerin üniversite sınavlarında aldıkları Türkiye dereceleri, Kayseri’nin eğitim alanında geldiği noktanın en iyi göstergelerinden birisidir. İlimizde toplam 1.106 okul bulunmakta, bu okullarımızda 13.269 derslikte toplam 314.736 öğrenci öğrenim görmekte ve 21.179 Öğretmen görev yapmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesine katkı veren milli eğitim camıamıza teşekkür ederken, göreve yeni atanan İl Müdürü Ayhan Teltik’e de başarılar diliyoruz” dedi. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum