• Reklam

KAYSERİ SAATÇİLER ODASI'NDAN MURAT SANCAK GÜVEN TAZELEDİ!

Kayseri Saatçiler, Anahtarcılar ve Bujitericiler Odası Genel Kurul'u yapıldı. Genel Kurul'da Murat Sancak yeniden başkan seçildi.

KAYSERİ SAATÇİLER ODASI'NDAN MURAT SANCAK GÜVEN TAZELEDİ!
23 Ocak 2022 - 15:12 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 15:58
Kayseri Saatçiler, Anahtarcılar ve Bujitericiler Odası Genel Kurul'u yapıldı. Elmacıoğlu İskender Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurula Kayseri Ticaret İl Müdürü Alattin Fırat,  Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, bir çok oda başkanları ve Saatçiler Odası üyeleri katıldı. Şeyhi Odakır'ın Divan Başkanlığını yaptığ genel kurulda gündemdeki maddeler tek tek ibra edildi. 



 Tek listenin seçime gittiği genel Kurul'da mevcut başkan  Murat Sancak yeniden başkan seçildi.  Murat Sancak genel kurulda yaptığı konuşmada odaya kayıtlı üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini yeni dönemde üyelerin işlerini kolaylaştıracak bir çok yeni projelere de imza atacaklarını söyledi. 

İŞTE YENİ YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER 

​​​​​​​Murat Sancak'ın başkanlığında oluşan yönetimde ise  şu isimler yer aldı: Mustafa Alan, Murat Sancak, Zafer İncetürkmen, Ali Kaçan, Hacı Mehmet Şimşek, Ali Erkara, Kamil Ünlüel Ali Açan  Denitim Kurulu, Cengiz Benlioğlu, Ahmet Kürşat Oğuzsağırcı, Murat Dülgerodğlu. 




Sancak yeniden göreve seçilmesinden dolayı da üyelere teşekkür etti.  Genel Kurul'da söz alan Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan Birlik olarak tüm esnafın hizmetinde olduklarını söyledi Alan göreve yeniden seçilen Murat Sancak'ı da tebrik ederek görevinde başarılı diledi. 




Haber Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum