• Reklam

İSA GÜN AK PARTİ'NİN İKTİDARA GELİŞİNİN 19. YILINI KUTLADI

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İsa Gün, AK Parti'nin 3 Kasım 2002'de iktidara gelişinin 19. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. İsa Gün: " AK Partimiz, tam 19 yıldır millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi." dedi.

İSA GÜN AK PARTİ'NİN İKTİDARA GELİŞİNİN 19. YILINI KUTLADI
02 Kasım 2021 - 18:45
AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İsa Gün AK Partinin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada,  Ak Parti'nin  3 Kasım 2002'deki seçimle iktidara geldikten bu yana millete hizmet sevdasıyla çalışmasına devam ettiğini  kaydetti.



İsa Gün açıklamasında şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşma gayretimizle birlikte ülke genelinde eğitim, sağlık, sanayi, yerli ve milli teknoloji hamleleri ve birçok alanda reform niteliğinde yatırımlar ve çalışmalar yaptık, yapmayı sürdürüyoruz. Kayseri'de özellikle partimiz belediye başkanlarımız  özelinde ise Kayserili hemşehrilerimizin  güveni ve sevgisine layık çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir Belediyemiz, Melikgazi Belediyemiz, Kocasinan, Talas, Hacılar İncesu ve Kayseri'deki diğer bütün AK Partili belediyelerimiz canla başla çalışmaya hizmet etmeye devam ediyor." dedi. 

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İsa Gün milletin efendisi değil, AK Parti hükümetinin ve AK Partili belediyelerin milletin efendisi değil hizmetkarı anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. İsa Gün: " Halka hizmeti adeta Hakk'a ibadet olarak görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak belediyecilik hizmetlerini büyük bir özveriyle yapma gayreti içerisindeyiz. 16 ilçemizle el ele omuz omuza şehrimiz için çalışıyoruz" diye konuştu.

Haber: Mustafa Duran
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum