Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanlığına aday olan Ercan Sarıkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugüne dek imza attıkları devasa preleri sıraları:
İşte o devasa projeler
Bugüne kadar işini ve ülkesini seven arkadaşlarımla birlikte;
1.349.000 m2 arazi üzerine Erciyes KSS Yapı Kooperatifi’ni kurduk. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük AVM projesi KUMSMALL AVM’yi hayata geçirdik.
400.000 m2 kapalı alanda, 700 işyerinin yer aldığı KSS İşyeri Projesini tamamladık.
Enerji Kooperatifimizi kurduk ve 5 MW GES tesisi kurulmasının yatırımlarını gerçekleştirdik.
Türkiye’nin en fazla AB bütçeli projelerine imza attık.
Tamamı hibe 9,6 Milyon Euro bütçeli MOBİTEK Projesi ve tamamı hibe 7,1 Milyon Euro bütçeli GreenPAINT (MOBİBOYA) Projesi’ni hayata geçirdik.
98 bin Euro bütçeli Destek Eğitim Projesi, 42 bin Euro bütçeli Leonardo Hareketlilik Projesi’ni hayata geçirdik.
Şimdi de da Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle 20 yılı aşkın süredir çeşitli kademelerinde görev alarak devasa projeleri ortaya çıkardığımız Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odamızın 12 Ocak'ta yapılacak genel kurulunda başkanlığa adayım. Dualarınıza ve desteğinize talibim. Gelin sektörün geleceğine birlikte imza atalım.

