• Reklam

GESİ'DEKİ KORKUNÇ KADIN CİNAYETİNİ KEDİ ÇÖZDÜ! ZANLI YAKALANDI!

Kayseri'nin Gesi Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen ve bir kadının başının sert bir cisimle ezilerek öldürülmesi olayı ile ilgili cinayet zanlısı yakalandı. Zanlının yakalanmasına ise olay yerindeki bir kedi yardımcı oldu.

GESİ'DEKİ KORKUNÇ KADIN CİNAYETİNİ KEDİ ÇÖZDÜ! ZANLI YAKALANDI!
16 Kasım 2023 - 23:05 - Güncelleme: 17 Kasım 2023 - 10:12
GESİ'DEKİ KORKUNÇ KADIN CİNAYETİNİN FAİLİ YAKALANDI

jandarma cinayet zanlısını yakaladı 

Kedinin ani hareketleri cinayet zanlısının yakalanmasına neden oldu..

Cinayetin zanlısını araştıran jandarma ekipleri kamera görüntülerinde evin arka tarafında bir kedinin ani hareketinden yola çıkarak zanlıyı yakaladı. Kamera görüntüsünü inceleyen ekipler “H.S” isimli şahsın evinin arka bahçe kısmını gören kamera görüntüsünde bir kedinin hayatın olağan akışına aykırı şekilde hareketlerde bulunarak, panikle kaçtığı gözlemledi." ve araştırmaya buradan devam edildi. 



Kayseri'nin Gesi Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen ve bir kadının başının sert bir cisimle ezilerek öldürülmesi olayı ile ilgili cinayet zanlısı yakalandı. Jandarma ekipleri olaydan sonra kadının kocasını ve oğlunu cinayet zanlısı olarak gözaltına almıştı.

Ancak Jandarma ekipleri yaptıkları başarılı çalışma sonrası cinayet zanlısını yakaladı. Cinayeti ise maktulün komşusu ve çocuklarının arkadaşı olan ve hırsızlık suçlarından 9 ayrı sabıka kaydı bulunan  İ.K. olduğu tespit edildi.

Kayseri Valiliği ise Gesi'deki korkunç kadın cinayeti ile ilgili şu açıklamayı yaptı:  

Olayın Konusu: Kasten Öldürme

1.    Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Gesi Sağlık Mahallesinde 13 Kasım 2023 günü 17.30-18.45 saatleri arasında “H.S” isimli şahsın başına sert bir cisimle vurulmak sureti ile öldürülmesi olayına Melikgazi-Gesi J.Krk.K.lığı ile Kayseri İl J.K.lığı, Asayiş Şube Müdürlüğü emrinde görevli Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından müdahale edilmiş, öncelikli olarak maktulün çocukları olan “B.B.S” ve “A.S” den şüphelenilerek gözaltına alınmıştır.

2.    JASAT ekiplerince olay yeri çevresinde tespit edilen güvenlik kameralarından (115) saat görüntü elde edilerek, bu görüntülerin izlenmesi sonucunda, 13 Kasım 2023 günü saat 20.38 sıralarında maktul “H.S” isimli şahsın evinin arka bahçe kısmını gören kamera görüntüsünde bir kedinin hayatın olağan akışına aykırı şekilde hareketlerde bulunarak, panikle kaçtığı gözlemlenmiştir.

Bunun üzerine kedinin kaçtığı bölgede titizlikle yapılan araştırmada, maktulün komşusu ve çocuklarının arkadaşı olan “İ.K.” (Hırsızlık ve Dolandırıcılıktan 9 adet suç kaydı var) isimli şahsın evi istikametinde kan lekelerinin bulunması üzerine şahsın evinde detaylı inceleme yapılmış ve evinin bazı bölümleri ile lavabosunda kan izleri bulunmuştur.

Çevrede bulunan kamera görüntülerinden şüpheli “İ.K”’nın elinde poşetle malzeme götürdüğü tespit edilmiş, yapılan mülâkat sonucunda şüpheli şahsın olayda kullandığı suç eşyası keser, kanlı elbiseleri ve kanlı ayakkabısını evinin uzağında bulunan boş alana attığını beyan etmesi üzerine, yer gösterme yaptırılmış ve söz konusu olayda kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir.   

3.    Şüpheli B.B.S”, “A.S” ve “İ.K.” isimli şahıslar hazırlanan tahkikat evrakları ile mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca, yapılan yargılama neticesinde B.B.S”, “A.S” isimli şahıslar serbest bırakılmış, “İ.K.” isimli şahıs ise “Kasten Öldürme” suçundan tutuklanarak Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum