• Reklam

GENÇ KAYMAKAM EYYÜPKOCA TOMARZA'DA GÖREVİNE BAŞLADI

Yaklaşık 7 aydır kaymakam vekili olarak Yahyalı'da görev yapan genç ve idealist kaymakam Metin Eyyüpkoca, yeni görev yeri olan Tomarza ilçesinde  yeni görevine başladı.

GENÇ KAYMAKAM EYYÜPKOCA TOMARZA'DA GÖREVİNE BAŞLADI
25 Ağustos 2022 - 09:57
Yaklaşık 7 aydır kaymakam vekili olarak Yahyalı'da görev yapan genç ve idealist kaymakam Metin Eyyüpkoca, yeni görev yeri olan Tomarza ilçesinde  yeni görevine başladı.  Kaymakam Eyyüpkoca'yı Tomarza'da ilçe emniyet müdürü ve ilçe protokolü karşıladı. 

İçişleri Bakanlığımızın 12.08.2022 tarihli oluruyla Tomarza Kaymakamlığı görevine atanan    Metin EYYÜPKOCA  Yahyalı halkına da veda mesajı yayınladı:

 Sevgili Yahyalılı hemşehrilerim.

7 ay süreyle aranızda bulunup çok güzel hizmetlere kapı açtığımız gönülleri güzel büyüklerim, küçüklerim ve sevgili kardeşlerim. Kısa sürede Cenabı Hakk’ın lütfuyla sizlerle beraber yol yürüdük. Yahyalimizin gelişmesi ve tanıtılması noktasında hep beraber güzelliklere imza attığımıza yürekten inanıyorum.
 Bu güzellikler devlet millet kaynaşmasıyla ortaya çıktı. Her attığımız adımda siz sevgili hemşehrilerimin içten desteklerini gördüm. Bu içtenlikle güzellikler kendiliğinden ortaya çıktı. 

Bu vesileyle görevde bulunduğum sürece bana destek olan uyumlu çalışmalarıyla  başta Yahyalı belediye başkanımız Sayın Esat Öztürk olmak üzere , özverili çalışan değerli yakın mesai arkadaşlarıma, Emniyet Müdürlüğümüze ve Jandarma Teşkilatımıza, uyumlu çalışmayı kendilerine şiar edinmiş Kıymetli daire amirlerine, Yerel yönetimin önemli unsurlarından mahalle muhtarlarımıza  ve tüm memur arkadaşlarıma en içten şükranlarımı sunuyorum. 

Siz sevgili Yahyalılı Hemşehrilerim. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum tüm samimiyetiniz ve içtenliğiniz için. Ömrüm boyunca sizleri unutmayacağım. Gönlümün en müstesna yerini çalan Hemşehrilerim. Hoşça Kalın.


Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de kaymakam Eyyüpkoca için şu paylaşımı yaptı:

"Yahyalı Kaymakamlık görevini yedi aydan beri yürüten ve İçişleri Bakanlığı tarafından Tomarza İlçe Kaymakamlığı’na görevlendirilen başarılı çalışkan ve gelecek vadeden Kaymakamımız Sayın Metin Eyyüpkoca’ya ilçemiz adına gönülden ve yürekten teşekkür ediyorum.Kısa süre de sevdiler ve sevildiler." 

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum