• Reklam

EĞİTİMGÜCÜ SENDİKASI 1.BAŞKANLAR KURULU DİVANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Gücü Sendikasının 1. Başkanlar Kurulu Divanımızı 23-25 Şubat’ta Antalya’da geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Düzenlenen eğitim programı, il-ilçe temsilcileriNİN yoğun ilgisi ile izlendi. 

EĞİTİMGÜCÜ SENDİKASI 1.BAŞKANLAR KURULU DİVANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
26 Şubat 2024 - 14:05 - Güncelleme: 26 Şubat 2024 - 14:12
Eğitim Gücü Sendikasının  1. Başkanlar Kurulu Divanımızı 23-25 Şubat’ta Antalya’da geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Düzenlenen eğitim programı, il-ilçe temsilcileriNİN  yoğun ilgisi ile izlendi.

Konuya ilişkin yapılan açıklaam ise şöyle:

Divan, Genel Başkanımız Sayın Oğuz ÖZAT’ın açılış konuşması ile başladı. Genel Başkanımız yaptığı konuşmada il-ilçe başkanlarına katılımları ve kuruluşlarından bu yana sahada samimiyet ve özveri ile yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Sendikamızın kuruluşundan bu yana eğitim camiasında dikkatle takip edildiğini ve ciddi bir teveccühle karşılandığını söyledi. 
Ardından sendikal çalışmalar kapsamında hazırladığımız eğitim programı başladı. Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU, “Lider Sendikacılık”, Doç. Dr. Oğuzhan KIRDÖK “Davranış Yönetimi” Doç. Dr. Gamze Ebru ÇİFTÇİ  “Etkili İletişim ve Protokol Kuralları” eğitimini verdi. Genel Başkan Yardımcılarımız sorumluluk alanlarıyla ilgili sunum yaparken il başkanlarımız da panel düzenleyerek katılımcılarla fikir alışverişinde bulundular. 
İl-ilçe başkanlarımızın her anını eğitim ve diğer temsilciliklerle fikir alışverişinde bulunurak geçirdiği Başkanlar Divanımız gayet verimli bir program olmuş, katılımcıların motivasyonunu yükseltmiştir. 
Daha donanımlı bir şekilde il ve ilçelerine dönen başkanlarımız, sahadaki çalışmalarına devam ederek eğitim çalışanlarının huzur ve refahı için mücadele edeceklerdir. 
Katılımcılarımıza ilgileri için teşekkür ederiz.

Haber: AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum