• Reklam

CİHANGİR OKULLARI LGS'DE TAM PUAN YAPAN 2 ÖĞRENCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Kayseri'de henüz 2 yıl önce kurulan ve Hüseyin Akar'ın Cihangir Okulları İcra Kurulu Başkan Yardımcılığını yaptığı Cihangir Okulları Kayseri Kampüsü LGS 2023 sınavında dereceye giren öğrencilerini kamuoyuna tanıtarak onları ödüllendirdi.

CİHANGİR OKULLARI LGS'DE TAM PUAN YAPAN 2 ÖĞRENCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
26 Haziran 2023 - 15:54 - Güncelleme: 26 Haziran 2023 - 16:05
 Cihangir Okulları Kayseri Kampüsü Şampiyonlarını Ödüllendirdi!

Kayseri'de henüz 2 yıl önce kurulan ve Hüseyin Akar'ın Cihangir Okulları İcra Kurulu Başkan Yardımcılığını yaptığı   Cihangir Okulları Kayseri Kampüsü LGS 2023 sınavında dereceye giren öğrencilerini kamuoyuna tanıtarak onları ödüllendirdi.



 
Cihangir Okulları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akar'ın düzenlediği basın toplantısında dereceye giren öğrencilerine çeşitli ödüller verildi.

SINAVE 79 ÖĞRENCİ GİRDİ

Hüseyin Akar konuşmasında; "27 yıldır Türkiye'de eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Cihangir Okulları 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Kayserimizde faaliyet göstermeye başlamıştır. Kaliteli bir kadroya ve sisteme sahip olan okulumuz ikinci yılında büyük başarılara imza atmıştır. 8. sınıflarımızda bulunan LGS'ye 79 öğrencimiz girmiştir."dedi.



 

KİTLESEL BAŞARIDA REKOR KIRDI

Cihangir Okulları LGS sınavında özellikle kitlesel başarıda da rekor kırdı.  420 puan ortalaması ile önemli bir başarıya imza attıklarını söyleyen Hüseyin Akar, geçen yılki ortalamaya da 47 puan fark attıklarını belirterek şöyle devam etti:

"Bireysel ve kitlesel başarıda ilimizde ve ülkemizde 12 öğrencimiz %1'lik dilime girerken 17 öğrencimizde %2'lik dilime girmiştir. Diğer öğrencilerimiz ise yıl içindeki çalışmalarına göre büyük baarı göstermiştir. Bu başarıda emek veren önce yöneticilerimi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve sevgili öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Konuşmasının ardından, LGS 2023'de 1 Milyon 30 Bin 195 öğrenci arasından 500 tam puan alarak Türkiye Şampiyonu olan Neva Yalçın ve Ömer Kaan Gündüz'e okul yönetimi olarak hediye edilen laptoplarını veren Cihangir Okulları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akar, müjde olarakda dereceye giren öğrencilerine okul yönetiminin lise eğitimleri süresince %100 karşılıksız burs verileceğini hiçbir ek ücret ödemeden eğitim hayatlarına devam edebileceklerini beyan etti.

YKS'de derece bekleniyor

Cihangir Okulları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akar ayrıca geçtiğimiz hafta yapılan YKS sınavında da özellikle ilk 100 içinde önemli dereceler beklediklerini de sözlerine ekledi

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum