• Reklam

BUPA AVRUPA VE LATİN AMERİKA (ELA) BÖLGESİNİN TÜM ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİ.

Bupa Avrupa ve Latin Amerika (ELA) bölgesinin tüm üst düzey yöneticileri, her sene düzenledikleri Bupa Yönetim Toplantısını bu sene gerçekleştirmek üzere İstanbul’da bir araya geldi.

BUPA AVRUPA VE LATİN AMERİKA (ELA) BÖLGESİNİN TÜM ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİ.
27 Kasım 2023 - 13:54
Bupa Avrupa ve Latin Amerika (ELA) bölgesinin tüm üst düzey yöneticileri, her sene düzenledikleri Bupa Yönetim Toplantısını bu sene gerçekleştirmek üzere İstanbul’da bir araya geldi.

Bupa Türkiye’nin yeni ofisinde gerçekleştirilen toplantıya, Bupa Avrupa ve Latin Amerika bölge CEO’su Iñaki Peralta ile Polonya, İspanya, Şili, Meksika, Latin Amerika bölgelerinin de üst düzey yöneticileri dahil olmak üzere kalabalık bir katılım sağlandı.

Liderler, Bupa’nın sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda gerçekleşen yenilikçi projeleri, gelecek yıllara yönelik stratejileri ve planları görüştüler. Gerçekleştirilen bu önemli ziyarette hem Türkiye’deki sağlık yapısını hem de Bupa Türkiye’nin genel yapısı ve iş süreçlerini daha yakından gözlemleme imkanı bulan liderler, aynı zamanda Türk misafirperverliğini deneyimledikleri İstanbul’da keyifli vakit geçirdi.

Üst yönetimin gerçekleştirdiği toplantı sonrasında tüm katılımcıların bir araya geldiği Townhall Toplantısı’nda, Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan ve ELA CEO’su Iñaki Peralta konuşmacı olarak yer aldı.

Türkiye’deki yönetimsel strateji ve planları gerçekleştirmek için tutkuyla çabalayan muhteşem bir ekip ile karşılaştığını belirten Bupa ELA Bölge CEO’su Iñaki Peralta, toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Bupa dönüşümünün başarılı bir şekilde gerçekleşiyor olduğunu gördüğüm için gurur duyuyoruz. Bupa Türkiye ekibinin enerjisi ve motivasyonu ile birlikte büyüyerek hayallerimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum.” dedi.

Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan da bu ziyaret ile ilgili “Ev sahipliğini yaptığımız Town Hall 2023 organizasyonunda, bölge CEO’muz Iñaki Peralta liderliğinde BUPA ailesinin küresel stratejisi, Türkiye pazarındaki büyüme odaklı yatırımlarımızın kapsamı ve sürekliliğinin önemini değerli katılımcılarımız ile birlikte değerlendirebilme şansı yakalarken, aynı zamanda Bupa Türkiye gözünden bugünümüze ve geleceğimize ışık tutan paylaşımlarla oldukça kıymetli bir organizasyonu geride bıraktık. Kendi adıma son derece verimli ve keyifli geçen ELA Town Hall 2023 organizasyonuna Bupa Türkiye olarak ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bugünü ve geleceği anlamlandırabilmek adına kıymetli deneyimlerini ve gelecek planlamalarını bizlerle paylaşan ELA CEO’muz Iñaki Peralta ve ELA bölgesinin üst düzey yöneticilerine teşekkür ederiz” şeklinde dile getirdi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum