• Reklam

BAŞKAN TAŞYAPAN CUMHUR İTTİFAKINA TEŞEKKÜR ETTİ PROJELERİNİ ANLATTI

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden Yeşilhisar Belediye Başkanı adayı gösterildi. Başkan Taşyapan Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli aday tanıtım toplantısının ardından ilçe teşkilatını ziyaret etti ve projelerini anlattı

BAŞKAN TAŞYAPAN CUMHUR İTTİFAKINA TEŞEKKÜR ETTİ PROJELERİNİ ANLATTI
04 Şubat 2024 - 11:11
Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden Yeşilhisar Belediye Başkanı adayı gösterildi.



Başkan Taşyapan Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli aday tanıtım toplantısının ardından ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan başkan Taşyapan, Cumhur ittifakına gönül vermiş partililerle ve ilçe halkı ile bir araya geldi.



Burada bir konuşma yapan Başkan Halit Taşyapan şunları söyledi:

16 BİN VATANDAŞIMIZI PARTİ GÖZETMEKSİZİN KUCAKLAYACAĞIZ

"Bizlere inanan, güvenen 16 bin hemşehrimize yeniden hizmetkâr olmak için çıkacağımız bu yolda Rabbim mahcup etmesin inşallah. Parti gözetmeksizin bütün Yeşilhisar halkını kucaklayacağız.  İlçemizin 16 bin insanımızın yükünü üstlenmiş gibi hissediyoruz. Sizlerin verdiği bu destekle bu yükü omutlayacağız. Hem AK Parti hem MHP teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde bir çalışma oldu. Cumhur Başkanımıza, Devlet Bahçeli'ye ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ediyoruz. Tarım ilçesiyiz turizm ilçesiyiz. 5 yıl içinde tarım alanında önemli çalışmalar yapacağız. Ne ihtiyacı varda çalışmaları o doğrultuda yapacağız. 

İLÇEMİZİN TURİZM POTANSİYELİNİ ÖN PLANA ÇIKARTACAĞIZ

İlçemizin turizm potansiyeli var bunu hafife almayacağız. Bunun başını Soğanlı, Erdemli potansiyel turizm zenginlik ile dolu. Her bir noktasını gören hayranlık içinde kalıyor. Onun için  ilçemizin bu değerlerini ayrı ayrı duyuracağız. Karayolumuzun asfalt çalışmaları var onlar için çalışacağız. 35 mahallemiz var hiçbirini birbirinden ayırt etmeden hizmet ettik ve yine aynı hizmet anlayışımız ile çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızla her zaman istişare ettik devam edeceğiz. 

İLÇEMİZ HIZLA BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR DEVAM ETTİRECEĞİZ

İlçemiz gelişiyor. İlçemiz 600. sıradan 400 küsürlere kadar çıktık İnşallah ilçemiz daha da ön sıralara gelecek. Cumhur ittifakı Anadolu'da en iyi şekilde mayası tutan birlikteliktir. Cumhur ittifakının başarılı çalışması ile Bu seçimde de 16 ilçe ve Büyükşehir'i kazanacağız.  İnşallah bu seçim sürecimiz, ramazan ayına denk geliyor içinde bayram ve mübarek gecelerin olduğu bir dönem olacak. İnşallah seçimleri de rekor bir oy oranı ile kazanırız  bayramımız da çift olur " dedi. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum