• Reklam

BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU: EKONOMİNİN BEL KEMİĞİ OLAN ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEGERLİ

Pınarbaşı Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Uzunluoğlu, "Ekonominin bel kemiği olan esnafımız bizim için çok kıymetli" dedi.

BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU: EKONOMİNİN BEL KEMİĞİ OLAN ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEGERLİ
14 Ocak 2024 - 11:24 - Güncelleme: 14 Ocak 2024 - 11:40
EKONOMİNİN BEL KEMİĞİ OLAN ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEGERLİ

Pınarbaşı Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Pınarbaşı Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu,ilçe merkezindeki esnaflarla sık sık bir araya gelerek istişarede bulunuyor. Geçtiğimiz günde ilçe merkezindeki esnafları ziyaret edenBaşkan Uzunluoğlu, ekonominin bel kemiği olan esnafımız bizim için çok değerlidir. O nedenle eskiden olduğu gibi bugünde esnafımızın yanında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Uzunluoğlu ilçenin gelişmesinde önemli çalışmaları hayata geçirdi

ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin büyük önem arz ettiğini söyleyen Başkan MenduhUzunluoğlu, lçemizi yönetirken esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız istişareleri de çok kıymetli buluyoruz.

Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla ve vatandaşlarımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir bir Pınarbaşı için çalışıyoruz dedi.

MHP Genel Merkezi'nin Pınarbaşı'da  Uzunluoğlu ile devam kararı alması ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. 

Öteyandan MHP' Genel Merkezi Kayseri ilçe belediye başkan adayları belirledi ve Pınarbaşı'da  yine Menduh Uzunluoğlu ile devam karı aldı.Pınarbaşıda yaptığı başarılı çalışmalarla ilçe halkının büyük çoğunluğunun sevgisini ve desteğini arkasın alanMenduh  Uzunluoğlu, "Sarız'da daha yapacak çok işimiz var" dedi. Baki Bayrak'ın yeniden aday olması ilçede büyük bir sevinç yarattı.




 Menduh Uzunluoğlu Kimdir ?

Menduh Uzunluoğlu, 1960 Pınarbaşı doğumlu. 1978/1980 Kayseri Ulkü Ocakları başkan yardımcılığı, 1998/2003 MHP Kocasinan ilçe başkanlığı yaptı.  Uzunloğlu, 2014 seçimlerinde MHP Kocasinan belediye başkan adayı oldu. Menduh Uzunluoğlu Evli ve 3 çocuk babası 

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Kapsamında MHP'den Kayseri İli, Pınarbaşı İlçesi Belediye Başkan adayı olarak seçimi kazanan Uzunloğlu MHP Genel  Başkanı Bahçeli tarafından 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde ikinci kez Pınarbaşı Belediye Başkan adayı olarak gösterildi

 

Haber: AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum