• Reklam

BAŞKAN ESAT ÖZTÜRK: FETÖ HAİN TERÖR ÖRGÜTÜDÜR VE BİZ HAİNLERİ ASLA AFFETMEYECEĞİZ!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk konuşmasının çarpıtıldığını belirterek,  kendisinin  o günkü konuşmasının bazı bölümlerinin cımbızla çekildiğini ve kendilerinin asla terörle bağdaştırılamayacağını söyledi. Öztürk, "Biz hainleri asla affetmeyeceğiz, üstelik bizi bu hain örgütle kimse bağdaştıramaz " dedi.

BAŞKAN ESAT ÖZTÜRK: FETÖ HAİN TERÖR ÖRGÜTÜDÜR VE BİZ HAİNLERİ ASLA AFFETMEYECEĞİZ!
14 Şubat 2024 - 07:46 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 08:30
BAŞKAN ESAT ÖZTÜRK  "BİZ HAİNLERİ HİÇBİR ZAMAN AFFETMEYECEĞİZ" DEDİ  

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk konuşmasının çarpıtıldığını belirterek,  kendisinin  ogünkü konuşmasının bazı bölümlerinin cımbızla çekildiğini ve kendilerinin asla terörle bağdaştırılamayacağını söyledi. Başkan Esat Öztürk o günkü konuşmasında  şu ifadelere yer vermişti " O arkadaşlar İnşallah, bundan sonra o türlü bir terörist başına muhabbet beslemezler Biz hainleri hiçbir zaman affetmeyeceğiz" 

Başkan Esat Öztürk, CHP  il Başkanı Feyzullah Keskin'in kendisi ile ilgili ortaya attığı iddialara cevap verdi.  Başkan Esat Öztürk,  " Biz insanları sakinleştirmek için birbirleriyle savaşmasını birbirini öldürmesini engellemek için söylenen sözlerdi. Vatan millet bizim kırmızı çizgimizdir FETÖ ile her zaman müadele ettik ve etmeyede devam edeceğiz. Bizi bu hain örgütle kimse bağdaştıramaz” dedi.

Başkan Öztürk  o günkü konuşmasında özellikle üstüne basa basa şu ifadelere de yer vermişti: "O arkadaşlar 
İnşallah, bundan sonra o türlü bir terörist başına muhabbet beslemezler. Bu bizim kardeşlik teklifimizdir. Ne olur bir hizmetkarınız olarak, bir belediye başkanınız olarak istirham ediyorum. Biz hainleri hiçbir zaman affetmeyeceğiz"

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum