• Reklam

ANKARAGÜCÜ ADANA DEMİR MAÇI KAYSERİ'YE ALINDI!

TFF yine komik bir uygulamaya imza attı. Süper Lig'in ikinci hatfasında Ankara'da oynanacak olan Ankaragücü-Adana Demirspor maçı, ev sahibi ekip Ankaragücü'nün sahasının henüz olmamazı zemininin bozuk olması gerekçesiyle Kayseri'ye alındı. Ancak RHG Enerjitürk Stadı'nın zemini de sorunlu.

ANKARAGÜCÜ ADANA DEMİR MAÇI KAYSERİ'YE ALINDI!
17 Ağustos 2023 - 16:17 - Güncelleme: 17 Ağustos 2023 - 16:36
ANKARAGÜCÜ ADANA DEMİR MAÇI KAYSERİ'YE ALINMIŞ!

TFF yine komik bir uygulamaya imza attı. Süper Lig'in ikinci hatfasında Ankara'da oynanacak olan  Ankaragücü-Adana Demirspor maçı, ev sahibi ekip Ankaragücü'nün sahasının henüz olmamazı zemininin bozuk olması gerekçesiyle Kayseri'ye alındı. 

Ankaragücü’nün, Süper Lig 2. maçı  olan Adana Demirspor müsabakası Eryaman Stad'ının zemin çalışması tamamlanmadığı için KAYSERİ’ye alındığı ifade edildi.   RHG Enerjitürk Stadı zemininin yıllardır bozuk olduğu ve Kayserispor'daki oyuncu sakatlıklarının ise genellikle Kadır Has Stadı'nda oynanan müsabakalarda meydana geldiği herkesçe biliniyor.

Öteyandan Kayseri RHG Eenjitürk Stadı'na da yıllardır zemin bozuk olması gerekçesiyle A Milli Müsabaka organizasyonu da verilmiyor.

Haber: AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum