• Reklam

ALPASLAN BAKİ ERTEKİN'DEN RECEP MAMUR İÇİN TAZİYE PAYLAŞIMI: RECEP ABİ'ME ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Dr. Alpaslan Baki Ertekin, hayatını kaybeden Kayserispor eski başkanlarından  Recep Mamur için resmi twitter hesabından taziye mesajı yayınladı.  

ALPASLAN BAKİ ERTEKİN'DEN RECEP MAMUR İÇİN TAZİYE PAYLAŞIMI: RECEP ABİ'ME ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM
06 Eylül 2021 - 12:25
Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin,  hayatını kaybeden Kayserispor eski başkanlarından  Recep Mamur için resmi twitter hesabından  taziye mesajı yayınladı.  

13 sezon Kayserispor kulübü  başkanlığı yapan iş adamı Recep Mamur hayatını kaybetti. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından Recep mamur için mesaj yayınladı. Alpaslan Baki Ertekin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kayserisporumuzun önceki dönem başkanlarından sayın Recep Mamur’un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Recep abime Allah’tan rahmet, kıymetli eşi ve çocuklarına sabırlar dilerim. Kayserispora çok hizmeti vardı, mekanı cennet olsun"  



ERTUĞRUL SAĞLAM'DA BAŞSAĞLIĞI MESAJI PAYLAŞTI

Tekinik Direktör Ertuğrul Sağlam'ta Recep Mamur için başsağılğı mesajı yayınladı. Recep Mamur'un Kayserispor Başkanlığı döneminde Kayserispor'da Teknik Direktör olarak görev yapan Ertuğrul Sağlam mesajında şöyle dedi:

"Kayserispor ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden değerli büyüğüm, Başkanım Sayın Recep Mamur’un vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm Kayserispor camiasına başsağlığı diliyorum."


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum