• Reklam

AK PARTİ'DE MERAKLA BEKLENEN İLÇE ADAYLARI YARIN AÇIKLANIYOR!

AK Parti'de merakla beklenen ilçe belediye başkanlarının kim olacağı sorusu yarın cevabını bulacak. Konuya ilişkin Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm  AYAKLIGASTE.COM'a özel açıklamalarda bulundu. Ak Parti'nin iKayseri'de ilçe adayları yarın açıklanayor 3 Mart Cumartesi de Cumhur ittifakının Kayseri adaylarının tanıtım töreni yapılacak.

AK PARTİ'DE MERAKLA BEKLENEN İLÇE ADAYLARI YARIN AÇIKLANIYOR!
01 Şubat 2024 - 09:17 - Güncelleme: 01 Şubat 2024 - 10:17
AK Parti'de merakla beklenen ilçe belediye başkanlarının kim olacağı sorusu yarın cevabını bulacak. Konuya ilişkin Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm  AYAKLIGASTE.COM'a özel açıklamalarda bulundu. Ak Parti'nin iKayseri'de ilçe adayları yarın açıklanayor 3 Mart Cumartesi de Cumhur ittifakının Kayseri adaylarının tanıtım töreni yapılacak. 

SON DAKİKA: AK PARTİ'DE HERKESİN MERAKLA BEKLEDİĞİ İLÇE ADAYLARI YARIN AÇIKLANIYOR!

AK Parti'de merakla beklenen ilçe belediye başkanlarının kim olacağı sorusu yarın cevabını bulacak. Konuya ilişkin Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm  AYAKLIGASTE.COM'a özel açıklamalarda bulundu.



İl Başkanı Fatih Üzüm Kayseri'de bilindiği üzere sadece Büyükşehir Belediye Başaknı adayının açıklandığını ve diğer 10 ilçenin ise henüz resmi olarak açıklanmadığını söyledi. İl Başkanı üzüm işte açıklanmayan bu 10 ilçede ise isimlerin yarın resmen ilan edileceğini  söyledi. 



Yarın parti il binasında Mustafa Elitaş isimleri açıklayacak

Fatih Üzüm konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Kayseri'de şu ana kadar sadece Büyükşehir Belediye Başkanı adayımızı ilan ettik. 31 Mart Yerel seçimlerinden yine zaferle çıkacağız bu hedef doğrultusund çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kayseri'de açıklanmayan diğer 10 ilçede, adaylarımız yarın saat 17.00'da parti il binamızda gerçekleştirilecek törenle kamuoyuna ilan edilecek. Açıklamayı ise AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yapacak" dedi. 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN KAYSERİ ADAYLARI 3 MART CUMARTESİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

AK Parti'de adayların açıklanacağı tarih ve saat netleşti!

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerlere yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 
Cumhur İttifakı şu ana kadar Kayseri'de sadece Büyükşehir Belediye Başkan adayını ilan ederken ilçe belediye başkanlarında kimlerin aday olacağı ise henüz netlik kazanmadı
İşte bu sorunun cevabı da  yarın netleşiyor  

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, yaptığ açıklamada 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kayseri'nin Cumhur İttifakı adayları tanıtım toplantısının 3 Mart Cumartesi saat 13.00'da Erciyes Kültür Merkezi'nde yapılacağı duyruldu.

AK Parti ve MHP'li adayların tanıtımı yapılacak

Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısında sadece AK Parti'nin Büyükşehir ve ilçelerden oluşan toplam 11 adayı değil MHP'nin yani Cumhur ittifakının ortağınında adayları bu organizasyonda kamuoyuna tanıtılacak

AK Parti Kayseri'de şu ana kadar  sadec Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Memduh Büyükkılıç'ı açıklamıştı. İl Başkanı Üzüm ilçe adaylarının da yarın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Musatfa Elitaş tarafından parti il merkezinde saat 17.00'de gerçekleştirilecek törenle açıklanacağını kaydetti. 

MHP 5 ilçede adayını açıklamıştı

MHP ise Kayseri'de Sarıoğlan, Sarız, Özvatan, Pınarbaşı ve Bünyan olmak üzere 5 ilçede adayını ilan etmişti. 3 Mart Cumartesi günü ise hem AK Parti'nin hem MHP'nin aday tanıtım töreni ortak yapılacak. 
 
Aday tanıtım toplantısına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın da katılması bekleniyor.  

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum