• Reklam

ACI HABER: ŞEHİDİMİZ VAR!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu bir askerimiz şehit oldu.

ACI HABER: ŞEHİDİMİZ VAR!
02 Eylül 2022 - 10:18 - Güncelleme: 02 Eylül 2022 - 10:30
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu bir askerimiz şehit oldu.

Hava Savunma Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu bir askerimiz şehit oldu. Şehit ile ilgili resmi açıklama ise  Milli Savunma Bakanlığı (MSB)'ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz'ün, Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sebebiyle şehit düştüğü billdirildi.

Bakanlık resmi web sayfasından yapılan açıklama ise şöyle:

" Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 1 Eylül 2022 tarihinde kahraman silah arkadaşımız Hv.Svn. Asb.Kd.Çvş. Okan METEÖZ; teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin (El Yapımı Patlayıcı) patlaması sonucu yaralanmış, derhâl hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." 

Genel Kurmay Başkanı Yaşar Güler'de taziye mesajı paylaştı



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum