• Reklam

YENİDEN REFAH PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATINDA İSTİFA ŞOKU: 5 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ, İL BAŞKANI NARİN İSE "BU İLÇE BAŞKANLARI ZATEN GÖREVDEN ALINMIŞTI" DEDİ.

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı'nda istifa şoku yaşandı. İstifa eden 5 ilçe adına açıklama ise Develi ilçe başkanı Mahmut Kılıç'tan geldi. Kılınç istifaların nedenini ise İl Başkanı Önder Narin'i sorumlu tuttu. Öteyandan İl Başkanı Önder Narin ise "Bu ilçe başkanları çalışmıyordu zaten görevden alınmışlardı" dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATINDA İSTİFA ŞOKU: 5 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ, İL BAŞKANI NARİN İSE "BU İLÇE BAŞKANLARI ZATEN GÖREVDEN ALINMIŞTI" DEDİ.
07 Eylül 2022 - 23:56 - Güncelleme: 08 Eylül 2022 - 00:15
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı'nda istifa şoku yaşandı.  İstifa eden 5 ilçe adına açıklama ise Develi ilçe başkanı Mahmut Kılınç'tan geldi. Kılıç istifaların nedenini ise doğrudan İl Başkanı Önder Narin'i sorumlu tuttu. Öte yandan İl Başkanı Önder Narin'in  ise "Bu ilçe başkanları zaten çalışmıyorlardı ve görevden alınmışlardı"  dedi. 

Yeniden Refah Partisi Kayseri teşkilatında ilginç bir istifa süreci yaşandı. YRP  Kocasinan, Develi, Tomarza, Felahiye ve Yahyalı İlçe Başkanları istifa etti.  Yaşanan istifalar ise Develi ilçe başkanı tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. 
Saygılarımızla...
Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı
Mahmut KILINÇ

 Mahmut Kılınç sosyal medya hesabından istifalarla ilgili de aşadığıdaki fotoğrafı paylaştı




Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, İl Başkanı Önder Narin'i sorumlu tutarak istifaların geldiğini belirtirken açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yapabileceğimiz sözleri vermek, verdiğimiz sözleri de yerine getirmek için; Yeniden Refah Partisi çatısı altında buluşmanın onurunu bu güne kadar şerefle taşıdık  ve bundan sonrada taşıma gayreti içerisinde olacağız. Lakin Üzülerek belirtmek isteriz ki;  Kayseri İl başkanı Önder Narin ile bir türlü uyum içerisinde hareket edemediğimizden ve aynı doğrularda bir araya gelemediğimizden dolayı,  Yeniden refah partisi Kocasinan, Develi, Tomarza, Yahyalı, Felahiye;  İlçe Teşkilat yönetimleri, Gençlik kolları, Hanım kolları ve mahalle Başkanları olmak üzere bütün İlçe Teşkilatları olarak görevlerimizden istifa ediyoruz.
İstifa ile alakalı detayları önümüzdeki günlerde toplu bir şekilde basın açıklaması ile kamuoyuyla paylaşacağız. 

ÖNDER NARİN: BU ARKADAŞLAR ÇALIŞMIYORDU ZATEN GÖREVDEN DE ALINMIŞLARDI

Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç'ın "5 ilçe başkanı istifa etti" şeklindeki paylaşımının üzerine Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin, bu 5 ilçe başkanının zaten parti çalışmalarında yeterince gayret göstermediklerini ve bu nedenle de zaten görevden alındıklarını bu nedenle de istifalarının söz konusu olamayacağını kaydetti. 

AYAKLIGASTE.COM'a özel açıklamada bulunan İl Başkanı Önder Narin, "Konuya ilişkin olarak Genel Merkez'in talimatları doğrultusunda önümüzdeki saatlerde resmi bir açıklama yapacağız. Ancak Genel Merkez ile konu enine boyuna görüşülecek" dedi. 

YRP KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI'NDAN DA AÇIKLAMA GELDİ 

İstifa haberleri ile ilgili Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı sosyal medya hesabındanda açıklama geldi yapılan açıklama ise şöyle:

07.09.2022 günü akşam saatlerinde bazı sosyal medya hesaplarında ve yerel basında Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanlığında istifa depremi olarak çıkan haberler ve paylaşımlar tamamen itibar suikastı olup gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Bu konu üzerinde yapılan haber ve yorumlara itibar edilmemesi , önümüzdeki günlerde yapacağımız açıklamaların beklenmesi rica olunur. Konu ile alakalı Genel Merkezimiz bilgilendirilmiş olup hukuki ve tüzük süreçleri işleme alınacaktır. Seçimlerin yaklaştığı bu süreçte bu tarz sancıların olması doğaldır , yapılan çalışmalarımız ve teşkilatlanmamız seçimlerde daha güçlü bir Kayseri İl Teşkilatı içindir.
Kamuoyuna duyurulur.

 




Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum