• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR KULÜBÜ SEYİT İÇGÜL'Ü VATAN HAİNİ İLAN ETTİ LAKİN!

19 Ekim 2021 - 12:39 - Güncelleme: 19 Ekim 2021 - 13:53

Alanyaspor maçı öncesi alelacele 'Seyit İçgül' açıklaması yapan daha sonra bu açıklamayı eline yüzüne bulaştıran  Kayserispor Kulübü Berna Gözbaşı'nın talimatı ile yapılan o talihsiz açıklamada  Seyit İçgül adeta vatan haini ilan edildi.

Seyit İçgül,  Konyaspor'la sözleşmesi devam ederken o sözleşmeyi Kayserispor için feshedip 31.05.2015'te  Kayserispor ile ( Hilmi Derinel yönetimi dönemi) 'İdari Menajer' anlaşması yapmıştı.

Ancak daha sonra  Hilmi Derinel Yönetiminin görevi kısa süre sonra görevi bırakarak Recep Mamur'un göreve gelmesi ile Seyit İçgül'ün sözleşmesini feshedilmişti.

Bu fesih sonrası ise Seyit İçgül'e aradan geçen 6 yılda sözleşme feshinden doğan para cezası ödenmemiş ve Seyit İçgül'de haklı olarak mahkemeye başvurmuştu

Seyit İçgül'ün alacaklarını istemesi ise Kayserispor Kulübü tarafından anormal karşılandı ve Kulüp Resmi sitesinde şaşkınlıkla karşılanan bir açıklama kaleme alındı.

ESKİ DEFTERLER AÇILDI RECEP MAMUR'A ELEŞTİRİ OKLARI YÖNELTİLDİ

Seyit İçgül'ün 100 bin dolar alacağını istemesine tepki gösterilen açıklamada yine eski defterler açıldı ve dönemin başkanı rahmetli Recep Mamur'a eleştiri okları yöneltildi ve Recep Mamur, kulübün imkanlarının har vurup harman savurmakla suçlandı.

Keşke Kayserispor'un mevcut başkanı, Seyit İçgül için yapılan açıklamayı yayınlanmadan önce bir kez daha okusaydı şayet okuduysa keşke yanındakiler bu konu hakkında daha doğru bilgiler aktarsaydı!

Kulübün açıklamasında; Seyit İçgül,  Kayserispor Kulübüne bir tek gün bile hizmet vermeden 100 bin dolar talep etmekle suçlanıyor.

ALİ KARİMİ'Yİ ALDINIZ 20 GÜN SONRA SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİNİZ 1 SANİYE BİLE TOP OYNAMADI NE KADAR PARA ALIP GİTTİ MEÇHUL

Şimdi Mevcut Başkanın döneminde çöpe giden onlarca transferi buradan sayabiliriz. Hangi biri Kayserisopr'a ne kadar yarar sağladı zerre fayda sağlamadan milyonları ödediniz

Hatta bırakın Kayserispor'a 1 günü 1 saniye bile çıkıp top oynamadan,11 Ağustüos'ta  transfer edilip 20 gün sonra sözleşmesi feshedilen Ali Karimi'yi gönderirken sizi kimse bu kadar eleştirmemişti.

Üstelik Ali Karimi'nin sözleşmesinin feshinde menajere ve fesih için oyuncuya ne kadar para ödendi hangi hastanede nasıl bir sağlık taramasında geçirildi hala muamma!

BİLAL BAŞACIKOĞLU MESELESİ

Yine Kayserispor'un mevcut başkanı döneminde Kayserispor Kulübü öyle bir hata yaptı ki. Kayserispor'dan Trabzonspor'a elini kolunu sallaya sallaya giden Bilal Başacıkoğlu Kulübün hatası yüzünden sözleşme tarihi 1 gün hatalı hesaplandığı için oyuncu boşta kaldı ve kulüpten alacaklı duruma geldi.

Daha sonra Bilal'e  Kulübün yaptığı hatası nedeniyle bu oyuncuya milyonlarca lira ödendi. Hatırlayın sezon başında bu oyuncu alacakları için Kayserispor'un transfer tahtasını kapattırmıştı.

Denis Abibec gibi bir transfer yaptınız 3 yıllık üstelik yıllık 1'er milyon avro garanti para vermek kaydı ile sözleşme imzaladınız geçen yıl bu oyuncudan hiç faydalanamadınız bu yılda ucuba bir şekilde kiralık gönderdiniz. 

Aynı şekilde Kayserisopr'un yanlış transferleri hatalı transferleri yüzünden çöpe giden yüzmilyonlarca TL'nin sebibi yine malesef bu yönetim!

Hal bölye iken Kayseri'nin evladı Seyit İçgül'ü vatan haini ilan etmek hakikaten de büyük bir haksızlıktır. Yazıktır günahtır.

Siz önce kendi hatalarınızı düzeltin. Kayserispor'un şu anda 700 milyon borcu olduğu konuşuluyor. Kayserispor Başkanı malesef çok içine kapanık bir yönetim tarzı sergiliyor. Mali yönden hiçbir açıklama yapılmıyor.

215 milyon TL borç ile devraldıkları Kayserisopr Kulübü'nün şu anki borcu 650- 700 milyon TL ulaştığı ifade ediliyor bununla ilgili yönetim tek bir açıklama yapmıyor.

Emre Demir transferinin detayları kamu oyu ile paylaşılmıyor. Hiç bir transferin detayları hakkında kamuoyu bilgilendirilmiyor kime ne kadar ödendi hangi merajere ne ücret verildi oyuncu fesihleri için ne kadar ödemeler yapıldı kamuoyu bilmiyor. 

Sonra çıkıp Kayseri'nin öz evladı Seyit İçgül için ; ' Kayserispor eski yönetimi kulübü çok kötü yönetmiş har vurup harman savurmuş Karabük'ü batırdı yok Kayserisopr'da 1 gün bile çalışmadı. Yok alt yapıdan oyuncularımızı ayartıyor" tarzında ucuz edebiyat yapılıyor. 

Allah aşkına Seyit İçgül Kayserispor için Konyaspor ile devam eden sözleşmesini feshetmiş.  Böyle bir tavır Kayserispor Kulübü'ne asla yakışmıyor Kayserispor Kulübünü küçük düşürüyor. Seyit İçgül böyle bir tekiyi asla hak etmiyor.! 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar