• Reklam

YALOVA'DA TOGG HEYECANI Tarih:

Türkiye’nin Otomobili, Yalova’da heyecan yarattı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın gençlerle buluşması öncesi Kapadokya rengi T10X, Yalova caddelerinde ilerlemekte zorlandı.

YALOVA'DA TOGG HEYECANI Tarih:
21 Mayıs 2023 - 07:41
Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Türkiye’nin her yerinde ilgi ve beğeniyle karşılaşıyor. Bakan Varank da Türkiye’nin otomobiline karşı olan ilgi nedeniyle gittiği şehirlerde araçla ilerlemekte zorlanıyor.

 

Varank, komşu il Yalova’da da büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Kent girişinde ve Yalı Caddesinde Togg’u görmek ve araca binmek isteyenler kuyruklar oluşturdu.

 

TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEKLER

Bakan Varank, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki vatandaşlara hitap ettikten sonra 17 Ağustos Parkı'nda düzenlenen Gençlik Buluşması'na katıldı. Programda, AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü de yer aldı. Parktaki gençlerle sohbet eden Bakan Varank, gençlerin imkan tanındığında bir çok işi başarabilecek kapasitede olduklarını belirterek, “Biz gençlerimizin yaptığını görüyoruz. Türkiye yüzyılını da inşa edeceklerinden eminiz." dedi.

 

TEKNOFEST KUŞAĞI

Varank, Milli Teknoloji Hamlesi ile yüksek teknolojiyi, TEKNOFEST kuşağın çok sık gündeme getirdiklerini anlatarak “Çünkü şunu biliyoruz. Türkiye’yi kalkındırmak, Türkiye Yüzyılını inşa etmek istiyorsak bizim teknolojiye, Ar-Ge’ye, inovasyona, uzaya, havacılığa yatırım yapmamız lazım. Bizim kalkınma modelimiz bu. Gençlere iş bulurken onlar inovasyonla ilgilensin, yüksek katma değerli işlerde çalışsın, bunun için uğraşıyoruz.” diye konuştu.

 

BAYKAR’IN YAŞ ORTALAMASI 28

Dünyanın konuştuğu insansız hava araçlarını üreten, Türkiye’nin İHA ve SİHA’larını yapan Baykar şirketinin yaş ortalamasının 28 olduğunu belirten Varank, bu yaşlardaki gençlerin dünyada ses getirecek işlere imza attıklarını söyledi.

 

SAHİLDE TOGG İLE TUR

Programın ardından Bakan Varank, gençlere “Togg kullanmak isteyen var mı?” teklifinde bulundu. Daha sonra ehliyetini kısa süre önce alan bir genç ve arkadaşlarıyla T10X’e binen Varank, kent sahilinde tur attı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum