• Reklam

YAKAMOZ TEMİZLİK SEKTÖRE İDDİALI GİRDİ!

Kayseri'nin ilk kadın amatör spor kulübü başkanı olarak Kayseri'de adından söz ettiren Yakamoz Temizlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Hülya Doğan, temizlik konusunda kadın esnafların etkin bir rol oynadığını belirtti.

YAKAMOZ TEMİZLİK SEKTÖRE İDDİALI GİRDİ!
06 Eylül 2022 - 13:29 - Güncelleme: 06 Eylül 2022 - 13:41
YAKAMOZ TEMİZLİK ŞİRKETİ SAHİBİ HÜLYA DOĞAN: YAKAMOZ KAYSERİ'DE TEMİZLİK SEKTÖRÜNE YİNE İDDİALI GİRDİ

Kayseri'nin ilk kadın amatör spor kulübü başkanı olarak Kayseri'de adından söz ettiren Yakamoz Temizlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Hülya Doğan, temizlik konusunda kadın esnafların  etkin bir rol oynadığını belirtti. 



YAKAMOZ KAYSERİ'DE TERCİH EDİLEN MARKA OLDU

Yakamoz Tmizlik Şirketi kurucusu iş insanı Hülya Doğan, kadınların temizlik ve hijyen konusunda çok titiz olduğunu ve bunun da herkes tarafından kabul görmüş bir durum olduğunu söyledi.

Hülya Doğan, Kayseri'de de özellikle temizlik sektöründe yeniden kadınların el attığını bununda Kayseri kadınları adına sevindirici bir durum olduğunu kaydetti. Yakamoz adı altında Kayseri'de temizlik konusunda yeniden söz sahibi bir firma olma yolunda emin adımlar ilerlediklerini kaydeden Hülya  şunları söyledi.

Kayseri'de tercih edilen markalardan birisi olan Yakamoz Temizlik Şirketi'nin  Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Doğan,  dürüstlükten ödün vermeyen müşteri memnuniyeti birinci planda tutularak faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.



KALİTE VE HİJYEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TERCİH EDİLER BİR MARKA OLDUK

"Ttemizlik ve hijyen  kadının alanı oldugu için bu işe artık biz kadın esnaflar elattı. Yakamoz temizlik şirketi  Kayseri'nin n her yerinde tecrübesi ve kaliteli hizmeti ile tercih edilen bir marka oldu. Yakamoz Temizlik olarak hedefimiz ve ilkemiz kaliteli ve güvenilir bir hizmet. Bizim için hijyende çok önemli. " dedi. Hülya Doğan, temizlik alanında Kayseri'de iddialı olduklarını da belirterek, "Emeğimizi esirgemiyoruz, kaliteden kaliteli malzemeden ödün vermiyoruz. İşinde tecrübeli bir ekip ile bina, kurum ve büyük ölçekli yerleşim yerleri kurumların temizliğini yapıyoruz ve bu alanda da Kayseri'de kısa sürede tercih edilen tavsiye edilen ve aranan bir marka olduk. Kayseri halkına bu güvenleri içinde teşekkür ediyoruz" dedi. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum