• Reklam

ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN, KUVAY-İ MİLLİYE RUHUYLA BAŞARMAK ZORUNDAYIZ

CHP Kayseri milletvekilleri aday tanıtım toplantısı yapıldı. Aday tanıtım toplantısında CHP İl Başkanı Adil Demir Kayseri'de seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. İl Başkanı Adil Demir aday tanıtım toplantısında şunları söyledi:

ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN, KUVAY-İ MİLLİYE RUHUYLA BAŞARMAK ZORUNDAYIZ
10 Nisan 2023 - 16:03
CHP Kayseri milletvekilleri aday tanıtım toplantısı yapıldı. Aday tanıtım toplantısında CHP İl Başkanı  Adil Demir Kayseri'de seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. İl Başkanı Adil Demir aday tanıtım toplantısında şunları söyledi: 

Değerli konuklar, değerli basın mensupları ve aziz yurttaşlarımız. 
Ülkemizde 100 yıllık Cumhuriyet ve 77 yıllık çok partili demokrasi hayatımızın en buhranlı günlerinden geçiyoruz. Olağanüstü günler yaşamaktayız. Milletimiz her yeni güne katlanamayacak kadar ağırlaşan şartları giderek artan huzursuzluk, yoksulluk, işsizlikle adaletsizlik ve çaresizlikle uyanmaktadır. Bu gidişe dur demek için söz artık milletindir. Bu, bizim için tarihi bir fırsattır. Köprüden önceki son çıkıştır.
14 Mayıs 2023 günü milletimiz, ya yoksulun daha yoksullaştığı, yandaş zenginlerin daha da zengin olduğu, bal tutanın parmağını yaladığı, yolsuzlukların hat safhaya çıktığı, yasakların günlük rutine dönüştüğü, adaletin hiçbir zaman sağlanamadığı bu düzenden yana oy kullanacak ya da yeter söz milletin diyerek 14 Mayıs’ta ülkemize baharı getirerek, sandıkta tarih yazacağız. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Parlamentoda çoğunluğu sağlayıp Millet İttifakı olarak ülkemize yeniden demokrasi ve güven ortamını getireceğiz. Gençlerimize, köylülerimize, memurlarımıza, emeklilerimize, esnafımıza, tüccarımıza sesleniyorum. Yalvarma, yakarma, sızlanma, yalan dolana kanmayın. Sandık başına gidin, kaderinize el koyun bu iktidarı başımızdan atın.
15 Mayıs’ta ülkemizi karanlıktan aydınlığa kavuşturarak, tek adam rejimini tarih edeceğiz.
Bu düşüncelerle Genel Başkanlarımızın ve partilerimizin yetkili birimlerinin büyük bir özveri ve emekle hazırladığı bu listeye saygı duymak zorundayız. Olabileceğin en iyisini yapmaya çalışmışlar. Olabilecek en geniş birlikteliği sağlamaya çalışmışlar.
Listeye giren adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Aday adayı olan arkadaşlarımıza verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.
Şartlar ne olursa olsun, 1919 Samsun’da başlayan Kuvay-i Milliye ruhuyla daha fazla çalışmak ve başarmak zorundayız.
Gün birlik ve beraber olma günü.
Ayrıca Sayın Vekilimiz Çetin Arık Bey’e Kayseri halkının yaşadığı sorunların yakın takipçisi, Kayserimizin meclisteki sözcüsü, sesini duyuramayan kesimlerin sesi oldunuz. Her vatandaşımıza kapınızı açtınız, her söze kulak verdiniz. Bu güne kadar yapmış olduğunuz mücadelenin yanında olduk, bundan sonrada doğrunun, haklının, mağdurun, emekçinin, vatandaşımızın yanında olacağınızdan şüphemiz yoktur. Yolunuz açık olsun.
Milletimizin, ülkemizin aydınlık geleceği için her yer ve her alanda hep birlikte mücadele edip KAZANACAĞIZ!!!!
HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİYLE SELAMLIYORUM.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum