• Reklam

ÖZHASEKİ, KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI KÖSEDAĞ'IN SORULARINI CEVAPLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri radyolarının ortak canlı yayınında gündemi değerlendirerek, tüm dünya Müslümanlığını etkileyecek bir seçim arifesinde olduklarını, çok daha titiz ve gayretli olmaları gerektiğini vurguladı.

ÖZHASEKİ, KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI KÖSEDAĞ'IN SORULARINI CEVAPLADI
08 Temmuz 2022 - 18:21
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri’deki 11 radyonun katıldığı Enderun FM ev sahipliğinde ortak yayında, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve gazeteci Mustafa Gürbüz’ün hazırlayıp, sunduğu ‘Şehrin Gündemi’ isimli programın konuğu oldu.
Radyo dinleyicilerinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Özhaseki, “Cenab-ı Allah nice bayramlara, hem Kayserili hemşehrilerimizi hem ülkemizdeki yaşayan tüm kardeşlerimizi hem de ümmet-i Muhammedi huzurla, hayırlara eriştirsin inşallah. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi. 
Konya Şehir Hastanesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Dr. Ekrem Karakaya’yı gençliğinden tanıdığını, pırlanta gibi bir genç olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Karakaya’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileyerek, “Benim de epeyce emeğimin geçtiği bir genç, maneviyatı çok yüksek bir arkadaş. Bir cani tarafından katledilince insan çok üzülüyor. Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun. Bu konuda daha fazla bir şey söyleyemiyorum. Adeta dilim tutuluyor.” diye konuştu.
AK Parti olarak ara ara önceden belediye başkanlığı, milletvekilliği yapmış kişilerle vefa toplantıları yaptıklarını hatırlatan Özhaseki, “Önceden belediye başkanlığı görevinde bulunmuş bin 900 civarında arkadaşımızı Ankara’ya davet ettik. Allah razı olsun, bu ciddi bir sayıdır. Söyleyecekleri varsa dinleyelim, hasbihal edelim dedik. Recep Tayyip Erdoğan sevdasıyla programa gelmesi gerçekten takdire şayan bir duygudur.” diyerek, milli şair merhum Mehmet Akif Ersoy’un hatırasını anlattığı esnada stüdyoda duygulu anlar yaşandı.
Özhaseki, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini ve ekibini tebrik ettiğini söyleyerek, yerel bir seçim olan Dodurga seçimlerini de konuşup, değerlendirmede bulunduklarını ifade etti. 2023 seçimlerinin önemine işaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, tüm dünya Müslümanlığını etkileyecek bir seçim arifesinde olduklarını belirterek, bu seçimin çok büyük anlamları olduğunu, çok daha titiz ve gayretli olmaları gerektiğinin altını çizdi.
23 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’de toplu açılış ve temel atmalara katılacağını ve yaklaşık 51 milyar TL değerinde temel atma ve açılış yapılacağını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin katıldığı Kayseri’deki radyoların ortak canlı yayında; Enderun FM, Radio Life, Erciyes FM, Kay Radyo, Kolej FM, Furkan Radyo, Şafak Radyo, Kent FM, Radyo Plus, Radyo Türkiyem ve Can Radyo olmak üzere 11 radyo yer aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum