• Reklam

ÖZDEMİR'DEN BAŞARIR'A 'İNCE' GÖNDERME

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Pınarbaşı ziyaretine ilişkin eleştiri de bulundu.

ÖZDEMİR'DEN BAŞARIR'A 'İNCE' GÖNDERME
04 Nisan 2024 - 23:57
ÖZDEMİR'DEN BAŞARIR'A 'İNCE' GÖNDERME


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Pınarbaşı ziyaretine ilişkin eleştiri de bulunarak, "Dışarıdan gelip de Pınarbaşı'nda ahkam satamaz, hele hele teröristlerin siyasi uzantılarının anarşizm özentili hallerini Aziziye’ye taşıyamazsın Ali Mahir Başarır" dedi. 


Kayseri Pınarbaşı ilçesinde 31 Mart seçimlerinin iptalinin ardından siyaset arenasında da tansiyon yükseldi. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki gerilim dozu her geçen gün artarken son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Pınarbaşı ziyareti de siyasetin nabzını yükseltti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Başarırı'ı hedef alarak Pınarbaşı'nı tanımayan siyasetçi göndermesi yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Ne yemlik bilirsin, ne dutmaç içmişliğin var… Yuka ekmekle bir gün olsun bulgur pilavına banmamışsın, kubateden haberin yok… Şıhlı, Şabanlı, Potuklu, Halevik nere desem susarsın. Dışarıdan gelip de Pınarbaşı’nda ahkam satamaz, hele hele teröristlerin siyasi uzantılarının anarşizm özentili hallerini Aziziye’ye taşıyamazsın Ali Mahir Başarır."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum