• Reklam

MEHMET ÖZMEN: 15 TEMMUZ'U UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

KAYTİD Yönetim Kurulu Üyesi ve MHP Önceki Dönem Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen; 15 Temmuz 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle açıklama yaptı. Özmen, "15 Temmuz'u unutmadık unutturmayacağız" dedi.

MEHMET ÖZMEN: 15 TEMMUZ'U UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ
13 Temmuz 2021 - 17:54
KAYTİD Yönetim Kurulu Üyesi ve MHP Önceki Dönem Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen;  15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 5. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada,    "Milletimiz, büyük bir sağduyu ve kararlılıkla 15 Temmuz 2016'daki girişimi engelleyerek bayrağına, iradesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır. Demokrasi ve kahramanlık destanı olan 15 Temmuz, Türkiye'nin varoluşu ve dirilişidir." dedi.  

15 Temmuz'un Türk Demokrasi Tarihine kazınacak bir demokrasi zaferi olduğunu kaydeden Özmen, "15 Temmuz akşamı sözde asker kıyafetli teröristler, bazı küresel güçlerin uşakları, efendilerinin talimatları ile, Gazi Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni, Genelkurmay Başkanlığını, Emniyet Genel Müdürlüğü ve bağlı teşkilatları, hatta bizzat milletin kendisini, camileri, milletin-devletin sahibi olan uçaklarla bombalayarak, tarihimizin en alçak ve satılmış ihanetine maşa olduklarını göstermişlerdir" diye konuştu.

Kayseri'nin 15 Temmuz akşamında devletin, demokrasinin ve bağımsızlığın yanında olduğunu söyleyen Mehmet Özmen, sözlerine şöyle devam etti: " Gerçek vatanseverleri gördük. Kayserili her meslek mensubu darbe girişiminde bulunan alçaklara lanet okurken, demokrasiden ve bağımsızlıktan yana olduğunun altını gür bir sesle bir daha haykırdı.  Bu vesileyle demokrasiye sahip çıkan, egemenliğini korumak için canını veren 251 şehidimizi ve 2 bin 190 gazimizi saygıyla yad ediyorum."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum